Informació general

S'incrementa el nombre d'usuaris del transport públic urbà arran de la campanya "Cambrils es mou: Estudies? Puja al bus"

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un autobús de la línia de transport públic urbà

El regidor de Governació de l’Ajuntament, Dani Milan, ha valorat molt positivament la campanya “Cambrils es mou: Estudies? Puja al bus”, endegada per la regidoria de Governació i l’empresa Aparcam el passat mes de setembre, que tenia per objectiu el foment i potenciació del transport públic urbà. Durant el període que va estar en marxa –del 12 al 21 de setembre–, el servei de transport públic va incrementar-se d’una manera molt important, assolint uns augments d’un 119% en la línia L1 de Llevant, i del 67% en la L2 de Ponent. Tenint en compte que la campanya va durar vuit dies, i que el departament ha volgut deixar passar un mes per observar i analitzar els resultats de l’acció, a dia d’avui, els índexs d’ocupació de la L1-Llevant s’han incrementat un 30% de mitjana, i els de la L2-Ponent s’han incrementat un 14%.

Transport gratuït durant la campanya

Durant el període que va durar la campanya, els usuaris van poder utilitzar el servei d’autobús municipal de manera totalment gratuïta. L'objectiu era fomentar-ne l’ús i donar a conèixer els recorreguts i els horaris. D’aquesta manera, tots els usuaris podien viatjar per les línies L1-Llevant i L2-Ponent i fer transbordaments entre línies sense cap cost afegit.

Comenta aquest article