El cambrilenc Cristóbal Ramírez guanya el darrer torneig internacional de tennis platja juntament amb el francès Jérome Maillot

El cambrilenc Cristóbal Ramírez, en la competició disputada a Melilla

El cambrilenc Cristóbal Ramírez i el francès Jérôme Maillot van adjudicar-se el triomf en la setena i última cita de la temporada del circuit mundial ITF de tennis platja. La prova va disputar-se a la platja de Las Canteras de Gran Canària, seu d'altres proves disputades enguany. En la final, la parella Ramírez-Maillot van superar al canari Antomi Ramos i al jugador de San Marino William Forcellini, amb un igualat resultat de 7-6 (4), 4-6 i (14-12).

Aquest ha estat el tercer triomf internacional de la temporada per al cambrilenc Cristóbal Ramírez, i tots tres amb parelles diferents. El primer trofeu de l'any el va guanyar a Gran Canària juntament amb l'italià Luca Cramarossa, mentre que el segon va ser a Cambrils, fent duo amb l'eslovè Uros Brinovec. En anteriors temporades, Ramírez va ser campió d'Espanya l'any 2010 i quart finalista al campionat d'Europa disputat l'any passat a Bulgària, en ambdues ocasions fent tàndem amb el canari Antomi Ramos. El cambrilenc no va tenir la mateixa sort al campionat d'Espanya 2012, disputat fa uns dies a les platges de Melilla. Ramírez va caure a la final, juntament amb el seu company Gerard Rodríguez, contra els actuals campions d'Espanya, els canaris Antomi Ramos i Saulo Tejada, aquest darrer de tan sols 14 anys d'edat.

Cristóbal Ramírez, el segon per la dreta, en el campionat internacional disputat a Gran Canària