Esports

Contundent victòria del FC Cambrils davant el Jesús Catalònia i triomf de l'United fora de casa

Per Redacció

Víctor controla una pilota en el partit disputat ahir al matí entre el FC Cambrils i el Jesús Catalònia

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 6 - Jesús Catalonia 1

Partit plàcid pel FC Cambrils que va apallissar al Jesús Catalònia per un resultat força contundent. Els cambrilencs van dominar el joc durant la primera part, un domini i un bon joc que es van traduir en gols. A la mitja part es va arribar amb un contundent 4 a 0 amb un hat trick obra de Samu i, l'altra gol, materialitzat per Manuel. A la segona part el joc va ser més tranquil i assossegat i el Jesús Catalònia va aconseguir el seu gol en una pilota que li va marxar de les mans al porter cambrilenc, Gerard. En el tram final del partit van venir els dos darrers gols cambrilencs, gairebé de forma consecutiva. El 5 a 1 va ser obra de Eze i el definitiu 6 a 1 el va fer Edu Font amb l'ajuda d'un defensor del Jesús Catalònia. Com a detall anecdòtic, cal dir que el partit es va disputar sota un temps canviant, amb estones de sol i d'altres amb pluja i, fins i tot, amb la combinació de sol i pluja, al mateix temps
El proper cap de setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Roquetenc.

Tercera Catalana

Nàstic Tarragona C 0 - Cambrils United 2

Victòria merescuda la del Cambrils United davant el Nàstic, que no va deixar de lluitar fins al final del partit. Els cambrilencs van demostrar un bon joc des del minut 1 i van aconseguir dominar i crear ocasions de gol a les dues parts del partit. Al minut 30 de la primera part, el Cambrils United va marcar el 0-1. Amb el primer gol en contra, els tarragonins van intentar empatar el partit però no van aprofitar les ocasions de gol. La segona part va començar, de nou, amb el domini dels cambrilencs i amb diferents intents per marcar el segon gol, que va arribar al minut 35 de la segona part, deixant el partit sentenciat.
El proper partit del Cambrils United serà a casa davant la Canonja.

Falset - Marina (Partit suspès)

La propera setmana, el Marina jugarà a casa contra el Nàstic Tarragona C.

Quarta Catalana

Porrera - Vilafortuny (Partit suspès)

El proper partit del Vilafortuny serà a casa contra el Salou UD.

Bàsquet

Sènior masculí

Bàsquet Sitges 96 - CB Cambrils 75

El CB Cambrils va perdre contra el Bàsquet Sitges, en un partit on els cambrilencs van intentar que els locals no agafessin avantatge però a partit del 3r quart, el Sitges va dominar el partit i els cambrilencs no van poder remuntar. El primer període del partit va estar dominat pels cambrilencs però els locals van remuntar ràpidament el marcador per 28 a 25. El segon període va estar molt igualat. Els cambrilencs van aconseguir donar la volta al marcador al minut 3 i es van posar 1 punt per sobre. Els locals van tornar a avançar-se i finalment, el resultat abans del tercer quart era de 48 a 49.
El tercer període va ser clau pels de Sitges, que van recuperar terreny i van augmentar la diferència a 12 punts (74-62). Finalment, el darrer quart els cambrilencs van aconseguir retallar el marcador però a partir del minut 3, els locals van dominar el que quedava del partit i van augmentar la diferència fins als 23 punts.
El proper partit del CB Cambrils serà a casa davant el CB Morell.

El CB Cambrils femení va perdre, ahir, davant la Canonja

Sènior femení


CB Cambrils 37 - AEE Joan XXIII La Canonja B 41

Hoquei

Riudebitlles 3 - Cambrils CH 6

El partit va iniciar-se diverses oportunitats per ambdues parts fins que a minut 9, un potent xut de Marcos va fer pujar el 0-1 al marcador. Un minut més tard, una jugada del Riudebitlles va aconseguir empatara el partit. Quan faltaven set minuts per acabar la primera part, es va produir una falta directa contra el Cambrils que Joan Tasies va aconseguir aturar, mantenint el marcador en empat. Abans d'anar al descans, el Riudebitlles va aconseguir el 2-1.

La segona part va començar amb un gol del Cambrils, obra de Marcos. El partit va continuar amb successives oportunitats del Cambrils fins que, a falta de 18 minuts del final, Robert Mena va aconseguir col·locant la pilota el 2-3. El mateix jugador va aprofitar una jugada, uns minuts més tard, per aconseguir el 2-4. Més tard, una oportunitat del Riudebitlles i problemàtica amb l’àrbitre, que va fer que un jugador del Riudebitlles rebés una targeta blava i expulsió durant 3 minuts, tot i jugar amb un jugador més el Cambrils no va aprofitar la circumstància per incrementar el marcador. Novament
Robert Mena va xutar la pilota a set minuts del final, que va donar al pal de la porteria i August, atent, va aconseguir el 2-5 pel Cambrils. Els últims minuts de partit van ser intensos, amb oportunitats dels dos equips, al minut 18 de la segona el Riudebitlles va aconseguir el 3-5. A falta de cinc minuts per acabar el partit, una falta directa a favor del Cambrils per acumulació de targetes que va desaprofitar Oriol per fer pujar el marcador. Marcos va aconseguir fer pujar el marcador al 3-6 amb una passada de Robert, quan faltaven 3 minuts per acabar el partit.
El proper cap de setmana el Cambrils CH  jugarà a casa davant el CE Noia.

Handbol

CH Cambrils 29 –  H Alcarràs 27   

Segona victòria consecutiva de l’equip cambrilenc, que poc a poc va recuperant sensacions i escalant llocs en la classificació. Els cambrilencs van superar l’Alcarràs en un partit intens i disputat que no es va decidir fins els darrers segons.
L’inici dels locals feia pensar que el partit no tindria gaire història i els cambrilencs van agafar ràpidament quatre gols d’avantatge en els primers deu minuts. Però els lleidatans a base de veterania i experiència van saber entrar al partit i portar-lo al ritme que els interessava i acostar-se poc a poc fins aconseguir equilibrar el marcador poc abans del descans, al que es va arribar amb un 15-14 que ho deixava tot per decidir.
A la segona meitat la igualtat va ser la nota predominant i cap equip va ser capaç d’agafar distàncies superiors a dos gols. Els lleidatans van saber mantenir un ritme lent i amb atacs llargs que no deixaven als cambrilencs fer el seu joc ràpid i alegre amb la conseqüent dificultat per atacar la defensa rocosa dels visitants. A deu minuts pel final els visitants gaudien de dos gols de marge (22-24), però a partir d’aquí la bona defensa i les importants aturades del porter Gerard, unides a les ràpides transicions van permetre als cambrilencs donar la volta al marcador i aconseguir una victòria molt treballada.
Els cambrilencs sumen la segona victòria en tres partits i ascendeixen fins al cinquè lloc de la classificació tot i portar un partit menys que la majoria dels seus rivals.
El proper cap de setmana els cambrilencs visitaran la pista del Martorell, amb la intenció de seguir sumant i acostar-se als llocs capdavanters.

Sènior Femení
CH Cervera 10 – CH Cambrils
19

Juvenil Masculí 
Salle Bonanova 29 – CH Cambrils 22


Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

El Laguna i el Riera Cornellà van empatar a dos en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CFS Laguna 2- Riera de Cornellà 2

El CFS Laguna va treure un punt en un partit que se li va posar molt coll amunt, en el tram final. L’equip cambrilenc es presentava, novament, amb moltes baixes: Iñaqui lesionat, Pitu que es casava i Inaga que no va poder jugar per motius personals. L’entrenador, José Laguna, va haver de convocar Patrick que justament sortia d’una lesió, per tant, no va poder preparar-se ni entrenar en les darreres setmanes.
El Laguna va començar el partit molt endarrerit en defensa i cedint la pilota al Riera, un equip que s’ha reforçat molt aquesta temporada. Els cambrilencs van controlar el partit, sense gaires ensurts, i sortint al contraatac, fent que l’encontre fos molt igualat entre els dos equips. Al minut 10, va arribar el primer gol local després d’una sacada de falta de doble penal, materialitzat per Quique. Poc després, en el minut 19, va arribar el gol de l’empat en una jugada del Riera, després de robar una pilota per una errada en una passada del Laguna. Amb l’empat a u es va arribar al descans.
La segona part va començar com la primera, però a mida que anaven passant els minuts, el Laguna va començar a notar el desgast físic, per la poca rotació de jugadors, donades les nombroses baixes. Fruit d’això, en una badada defensiva va arribar l’1 a 2, en el minut 32. Quan semblava que el partit estava sentenciat i controlat pel Riera, a falta de 2 minuts, el Laguna va posar-se a jugar amb porter-jugador i gràcies a això, a falta de 20 segons pel final del partit, Quique va posar el definitiu 2 a 2. 


Preferent Catalana

Salou FS "B" 10 - CFS Mediterrani Gelats Sirvent 0

El Mediterrani va caure de manera contundent a la pista del Salou"B" per un resultat de 10 a 0 en un partit on la nefasta actuació arbitral, descaradament casolana, va treure de polleguera els jugadors cambrilencs que poc a poc van perdre la concentració i les ganes de seguir jugant.
La primera part va ser molt disputada, tot i que el Salou es va avançar ben aviat. El Mediterrani no va defallir malgrat tenir el resultat el contra, però novament el Salou va marcar el segon en un ràpid contraatac. El segon gol va fer mal als cambrilencs, però van sobreposar-se i van posar setge a la porteria contrària. Només l'actuació arbitral va impedir la remuntada, ja que no va veure un penal molt clar a favor del Mediterrani. Amb el resultat de 2 a 0 es va arribar al descans.
En la represa, el Mediterrani va sortir disposat a empatar però novament el Salou va tornar a marcar. Amb el 3-0 es va produir una jugada molt polèmica quan Marce va superar el porter local, va creuar la pilota i va introduir-se dins, però va rebotar amb el pal interior interior i va sortir. La sorpresa de l'equip cambrilenc va arribar quan l'àrbitre ni va concedir el gol, ja que va suposar que havia tocat al pal. A partir d'aquest moment, els jugadors cambrilencs van bloquejar-se. Els jugadors del Salou ho van aprofitar i van marcar el quart. Els jugadors del Mediterrani van abaixar els braços,  impotents, veient que cada vegada que podien entrar al partit, una decisió arbitral en contra feia que els jugadors cambrilencs perdessin els nervis. A l'últim tram de partit, els jugadors del Mediterrani s'ho van prendre com un entrenament i, els gols locals van anar caient fins al definitiu 10 a 0.
El proper cap de setmana el Mediterrani jugarà, a casa, davant l'Alforja FS.

Tennis taula

Preferent


Cambrils "A" Autoplanchaplatino 0 - Tortosa "A" 6

Contundent derrota de l’equip cambrilenc davant del Tortosa, malgrat la bona actuació dels jugadors locals  Marc Marchante, David Martínez i Alan Hadouni.



Segona territorial

Cambrils "B" Fonda Montserrat 5 - Cambrils "C" Bonadent 1

Enfrontament entre els dos equips cambrilencs, amb victòria de l’equip B davant de l’equip C. Cal destacar l’actuació dels palistes Isaac Aguado, Daniel Crespo, Marc Crespo i José Daniel Martínez.



Categories de base

Cambrils "A" Gabinete de Asesoria Cambrils 5 - Cambrils "B" Gabinete Asesoria Cambrils 0
Enfrontament entre l’equip A i B de la base del CTT Cambrils. Cal destacar el paper realitzat pels jugadors Daniel Crespo, Iker García, Pablo Alday i Andreu Mestres.

Comenta aquest article