Informació general

Les pluges del cap de setmana donen un volum de precipitació de 44,4 litres/m2

Per Lluís Rovira i Barenys

El temporal de llevant es va fer ben visible a tot el litoral cambrilenc

L'episodi de pluges que es va iniciar aquest passat divendres a la matinada i que s'ha perllongat fins aquesta darrera nit ha enregistrat un volum de precipitació de 44,4 litres/m2, segons dades recollides per l'estació Meteoclimàtic situada al barri de la Parellada. La quantitat més important de precipitació es va recollir ahir diumenge, amb un total de 35 litres/m2, mentre que divendres van ser 5 els litres/m2 recollits i el dissabte 4. Cal dir que el volum de precipitació recollit aquest any es força baix. De moment s'han recollit 267,2 litres des de l'1 de gener d'enguany fins ara. El promig de precipitació anual a la nostra zona se situa al voltant dels 550 litres/m2.

Temporal de llevant

L'episodi de pluges ha anat acompanyat d'un fort temporal de llevant que s'ha fet visible a tot el litoral. El temporal, amb onades d'entre dos a tres metres, va fer que la flota pesquera es quedés a port, aquest passat divendres, i no sortís cap barca a pescar.
D'altra banda i segons han confirmat fonts municipals, les pluges del cap de setmana no han provocat cap incidència destacable.

Comenta aquest article