Informació general

Representants d'estacions nàutiques de França participen en una jornada d'intercanvi amb l'Estació Nàutica Costa Daurada

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió de treball que es va fer a les instal·lacions del Club Nàutic, ahir a la tarda

Una vintena de representants d’estacions nàutiques de França van assistir, ahir, a una trobada d’intercanvi amb representants de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada. La sessió de treball va fer-se a les instal·lacions del Club Nàutic, on se’ls hi va fer una explicació sobre els diferents punts d’estacions nàutiques que hi ha al llarg de la Costa Daurada, el funcionament d’aquestes i les activitats i esports nàutics que s’ofereixen.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament –Xavier Martí– va comentar a Revista Cambrils Diari Digital que, “aquesta és una trobada d’intercanvi, és una de les primeres que tindrem, per tal d’intercanviar maneres de fer en tot el que és l’oferta nàutica. Creiem que pot ser una eina important per conèixer com treballen i com promocionen ells els seus productes. Cal destacar que les estacions nàutiques de França estan regulades per la pròpia administració, mentre que aquí, el pes específic el porta l’empresari amb el suport de les administracions”. Segons va explicar Martí, s’està treballant en la comercialització de productes i en la promoció de les estacions nàutiques, tot compartint experiències entre uns i altres, “per tal d’aprendre més. A Cambrils tenim 9 quilòmetres de costa, tenim un Club Nàutic molt important i el que volem fer és aprofitar el clima per oferir els nostres productes nàutics durant tot l’any”.

Per acabar la sessió de treball d'ahir, els participants van poder visitar les instal·lacions del Club Nàutic i el port pesquer cambrilenc, amb un recorregut en el trenet turístic.

Comenta aquest article