Esports

El Club Patí Cambrils aconsegueix sis podis al tercer Trofeu de debutants de patinatge artístic

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Mireia Guinjoan (entrenadora), Coia Moreno, Maria Carbó, Laura Martínez, Laia Gavaldà, Núria Cardona, Itziar Rofes, Carla Herrera i Judit Vicente (entrenadora)

El passat cap de setmana, els dies 13 i 14 d'octubre, una vintena de patinadors del CP Cambrils van participar en la tercera edició del Trofeu d'Iniciació 2012, celebrat a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu. Tots ells van tenir una actuació destacada, ja que van aconseguir un total de sis podis, amb els que contribueixen a engrandir el currículum del club cambrilenc. A més, cal destacar que per primera vegada, aquest trofeu era classificatori per participar al Trofeu de la Tardor, en el que fins ara només hi participaven els patinadors de categories. Aquest certament es disputarà els dies 10 i 11 de novembre a Cambrils.

Les classificacions dels patinadors cambrilencs van quedar de la següent manera:
En el nivell certificat, en la categoria de 10-11 anys: Itziar Rofes va aconseguir la 9a posició i Laia Gavaldà l'11a.
En el nivell A, en categoria de 0-9 anys: Maria Carbó va obtenir la 1a posició, Carla Herrera la 5a, i Laura Martínez la 8a ; en categoria de 10-11 anys, Núria Cardona va quedar en 5a posició; i en la categoria de 12-13 anys, Coia Moreno va assolir la 1a posició.
En el nivell B, en categoria de 0-7 anys: Núria Besiròvic va obtenir la 1a posició i Maria Rius la 2a; en categoria de 8-9 anys, José Luis Montull va quedar en 4a posició, Sofia Caballero en la 8a, Teodora Busdugan en la 27a, Carla Bazaigoitia la 34a, i Blanca Pérez en la 35a; en la categoria de 12-13 anys, Cristina Lahera va assolir la 4a posició, Nerea Caja la 6a, Anca Lavinia la 7a, i Sara Montull la 8a.
En el nivell C, en la categoria de 8-9 anys: Vània hurtado va obtenir la 3a posició; i en categoria de 12-13 anys, Paloma López va quedar en el 1er lloc.
Així doncs, les patinadors que van assolir la classificació per participar al proper Trofeu de la Tardor són: Maria Carbó, Coia Moreno, Núria Besiròvic, Maria Rius, Vània Hurtado i Paloma López.

Per altra banda, els dies 19 i 20 d’octubre, la patinadora Alba Muñoz Perna es desplaçarà fins a Barakaldo, al País Basc, amb la selecció catalana per a participar al campionat d’Espanya infantil, després de classificar-se en la 4a posició al Campionat de Catalunya que es va fer a Cambrils el passat mes de juliol. Des del club, li volen desitjar molta sort a l’Alba!

Les patinadores Vània Hurtado i Paloma López amb la seva entrenadora Mireia Guinjoan

Maria Rius i Núria Besiròvic amb la seva entrenadora Judit Vicente

Davant, d'esquerra a dreta, Teodora Busdugan, Sofia Caballero, Carla Bazagoitia, José Luis Montull i Blanca Pérez. Darrere, Mireia Guinjoan (entrenadora), Cristina Lahera, Nerea Caja, Anca Lavinia, Sara Montull i Judit Vicente (entrenadora)

Comenta aquest article