Cultura

La Biblioteca Municipal posa en marxa "Bibliobar", una iniciativa que combinarà cafè i lectura al Barri Antic

Per Redacció

En cadascun dels tres establiments del Barri Antic que participen en la iniciativa s'hi podrà trobar una maleta de la Biblioteca amb diferent material de lectura

A partir de la propera setmana, la Biblioteca Municipal posarà en marxa una nova iniciativa anomenada "Bibliobar", fruit d'un projecte de col·laboració entre la Biblioteca Municipal i l'Oficina del Pla de Barris. Des d'ara i fins a finals d'any, tres establiments del Barri Antic: La Llimona, L’Adagio Cafè  i Días de Vino y Rosas disposaran, en préstec, d’una maleta plena de material per a la lectura i l’entreteniment. En total, una seixantena de documents diversos, que aniran des dels llibres de cuina, salut, narrativa, infantils o revistes de diferents temàtiques que faran que la lectura es converteixi en part del mateix local.  

El Bibliobar va adreçat a totes aquelles persones que vulguin llegir i prendre qualsevol consumició, al mateix temps, sense deixar de fer cap de les dues coses. D’aquesta manera també es vol donar a conèixer el servei de préstec de lots de material de la Biblioteca, així com del seu fons bibliogràfic.

Comenta aquest article