Esports

Ivan Cervantes es proclama campió d'Espanya d'Enduro 2

Per Redacció

Ivan Cervantes durant la prova celebrada a Valls de Torroella. Foto cedida per masmoto.net

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes es va proclamar campió d'Espanya d'Enduro 2, aquest passat cap de setmana a la penúltima prova celebrada a Valls de Torroella (Barcelona). Amb la victòria del segon dia de competició, el cambrilenc va aconseguir els punts necessaris per assegurar-se matemàticament el campionat tant a la classe d'Enduro 2 com a scratx. Aquesta és la vuitena vegada que el pilot de GasGas aconsegueix el campionat absolut, mentre que el d'Enduro 2 és el novè campionat per categoria.

En un comunicat de premsa, Cervantes apunta que aquest triomf és el que "menys il·lusió" li fa perquè no ha pogut competir amb Cristóbal Guerrero, el seu "rival més fort". De fet, la baixa de Guerrero va ser determinant per la consecució d'aquest campionat, ja que els dos estaven empatats a punts en Enduro 2. El pilot cambrilenc desitja a Guerrero que es recuperi aviat de la seva lesió a l'espatlla i pugui participar en la carrera del mundial que se celebrarà aquest cap de setmana a Brignoles (França), on Cervantes dirà adéu a la temporada en quart lloc, lluny de poder lluitar per la tercera posició.

En la classificació general del campionat d'Espanya, el cambrilenc s'assegura la primera posició ja que la darrera prova es disputarà en una sola jornada. En la categoria d'scratx, Cervantes encapçala la classificació amb 205 punts, seguit de Joaquim Ljunggren amb 172 punts i de Cristóbal Guerrero amb 161 punts. En E2, el cambrilenc suma 211 punts, 50 més que Guerrero i 59 per davant de Monleón. L'última prova del campionat se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre a Porriño (Pontevedra).

El cambrilenc parlarà del seu futur professional després de la darrera prova del mundial d'Enduro

En el comunicat, Cervantes apunta que, un cop s'hagi celebrat la darrera prova del mundial d'Enduro a França, parlarà del seu futur professional i aclarirà si continuarà amb l'escuderia GasGas o deixarà la firma després de dos anys de contracte. El cambrilenc va apuntar fa unes setmanes que tenia diverses ofertes damunt de la taula i que també estava negociant amb el seu equip actual.

Comenta aquest article