Informació general

La Guàrdia Civil intervé un centenar de bicicletes a un ciutadà suís, al qual se li imputa una infracció de contraban

Per Redacció

Durant la primera setmana del mes d’octubre, efectius de la Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Cambrils van intervenir 102 bicicletes, comercialitzades il·lícitament per un ciutadà suís, instal·lat a la urbanització Pueblo ElDorado Playa de Cambrils.

Els agents de la Guàrdia Civil van localitzar un vehicle amb remolc que, en adonar-se de la presència policial va realitzar una maniobra evasiva. Tot i això, el cotxe va ser interceptat i es va procedir a la identificació del conductor i de la càrrega que transportava. El conductor –de nacionalitat suïssa– carregava un total de 102 bicicletes de les quals no va poder acreditar la seva procedència legal. Un cop inspeccionat tot el material que transportava, els agents van informar-lo que podria estar incorrent en una infracció de contraban per realitzar activitats de comerç i tinença de mercaderies no comunitàries, al no poder acreditar la seva importació lícita.

El material intervingut podria tenir un valor d’uns 35.000 euros en el mercat. Les bicicletes han quedat dipositades a disposició de la Direcció Provincial de Duanes de Tarragona.

Comenta aquest article