Cultura

El IV cicle Cambrils Jazz & Blues augmenta el nombre de concerts i locals

Per Cristina Sierra

Dani Morell, Francesc Garriga i Isaac Albesa, durant la presentació del IV Cambrils Jazz & Blues

Aquest proper divendres a la nit s'iniciarà el IV cicle Cambrils Jazz & Blues amb el concert de la Stromboli Jazz Band al pub La Boheme. Enguany, la quarta edició augmenta el nombre de concerts i locals, a més d'oferir, com a novetat, una sessió de maridatge de jazz i vi. Ahir al matí tenia lloc la presentació del cicle a càrrec del regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– i dels membres de l'Associació Mar de Jazz de Cambrils, Dani Morell i Isaac Albesa.

Garriga va voler agrair a l'associació el seu esforç per fer créixer any rere any el cicle i oferir "un programa d'alçada". Per la seva part, Morell va afirmar que, "pretenem que el festival sigui un referent amb el jazz i blues". El membre de l'associació va destacar el fet que ara els pubs i els bars ofereixen música en directe. "S'animen a acollir els concerts perquè és un estil més proper", va apuntar.

El cicle comptarà amb 8 concerts i la sessió de maridatge de jazz i vi

Acte seguit, Albesa va repassar la proposta de concerts emmarcats en el IV cicle. Enguany, s'han incrementat el nombre de concerts que seran de pagament però també n'hi haurà de gratuïts. "Són preus modestos, des de l'associació creiem que la cultura s'ha de finançar". El primer concert serà aquest divendres a la nit al pub La Boheme amb la Stromboli Jazz Band. L'endemà dissabte, la Cripta de l'Ermita acollirà l'actuació d'Ignasi Terraza, un concert organitzat per l'Ajuntament de Cambrils. El proper 26 d'octubre, el pub Werther acollirà l'actuació de Pau Terol Trio. Divendres 2 de novembre, Bernat Font Trio actuarà al bar musical Mara's cafè i, una setmana més tard, el pub El Bule, un dels nous locals del cicle, acollirà el concert de Boogaloo Stompers.

El bar musical Mara's cafè acollirà el concert del cantautor català Quico Pi de la Serra, el dia 16 de novembre, a les 22.30 hores. En aquest cas, les entrades es podran comprar el dia abans del concert al mateix bar i costaran 9 euros. Divendres 23 de novembre, el pub La Boheme acollirà l'actuació de Sardina's Golden Rule, un dels grups revelació de la temporada. Dijous 29 de novembre, el Centre Cultural acollirà el curs de maridatge de jazz i vi, que consistirà en un concert on es maridaran sis cançons amb sis vins. Les places per aquest curs s'han de reservar al correu: jazzcambrils@gmail.com. El darrer concert de la quarta edició serà el de Xavier Baró, que actuarà al bar musical Mara's cafè.

Comenta aquest article