Informació general

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ocupa el lloc número nou de la llista de CiU per Tarragona a les eleccions al Parlament

Per Redacció



L'alcaldessa de Cambrils, al seu despatx
L’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– ocupa el lloc número nou de la llista de CiU per Tarragona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Una llista tarragonina que està encapçalada per l’alcalde de Valls, Albert Batet. Aquest passat diumenge 14 d’octubre, CiU celebrava el seu Consell Nacional, amb la proclamació dels diferents candidats i candidates de les quatre demarcacions catalanes.

Recordem que en les passades eleccions catalanes, celebrades el novembre de 2010, Mercè Dalmau va ocupar la posició número 15 de la llista de CiU per Tarragona i ara, se situa en el lloc número 9. Aleshores, CiU va aconseguir un total de 9 diputats per Tarragona i Mercè Dalmau va quedar-se a les portes d’ocupar un lloc com a parlamentària per les diferents renúncies dels candidats que la precedien. De fet, en cas que s’hagués produït alguna altra baixa a les files de la llista tarragonina de CiU, l’actual alcaldessa hagués entrat en l’arc parlamentari.

Comenta aquest article