Esports

29 equips i 427 jugadors conformen el futbol base conjunt del Cambrils Unió i del FC Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto conjunta dels equips de futbol base del Cambrils Unió i del FC Cambrils

El Cambrils Unió i el FC Cambrils van fer la presentació conjunta dels seus equips de futbol base, aquest passat divendres 12 d'octubre al matí. Van ser 29 els equips presentats i un total de 427 jugadors. Va ser la primera vegada que els dos clubs presentaven els equips de forma conjunta i el que va quedar clar davant dels pares i mares reunits a l'estadi, que la unificació de la base dels dos clubs ja és un fet. L'equipament dels jugadors és uniforme en tots els equips, amb l'excepció d'un dels equips femenins, i en cap moment es va diferenciar els equips que es presentaven en funció de si provenien d'un o l'altre club. Cal dir, però, que set dels equips competiran en nom de FC Cambrils i la resta amb el nom de Cambrils Unió. Així doncs, els equips que es van presentar van ser quatre de "babis", cinc de prebenjamins, quatre de benjamins, cinc d'alevins, tres d'infantils, tres de cadets, tres de juvenils i dos de femenins. A aquests equips de futbol base cal afegir-hi els dos equips amateurs i els dos de veterans fent un total de 33 equips i 525 jugadors.

"No hi ha volta enrere en la fusió dels dos clubs"

En la tanda de parlaments, el president del Cambrils Unió, Eduard Martí, va ser prou clar quan va dir que "no hi ha volta enrere en la fusió dels dos clubs". Martí també va destacar la tasca del cos tècnic, que arriba a la setantena de persones, així com la dels espònsors aconseguits aquesta temporada. En la tanda de parlaments també van prendre la paraula els regidors Lluís Abella i Ramon Llobet, que van encoratjar als jugadors a aprofitar les instal·lacions cambrilenques i van felicitar les juntes directives dels dos clubs per haver encetat el projecte de fusió.
Posteriorment i en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Eduard Martí destacava l'èxit assolit pel fet d'haver pogut confeccionar tots aquests equips, "ha costat molt", deia el president del Cambrils Unió. Per la seva part, Mingo Capafons, president del FC Cambrils també destacava la feina feta per l'estaf tècnic i manifestava, referent al futbol cambrilenc, que "si no anem junts no farem res. Arrencar això costa i hi ha molta gent treballant-hi".


Comenta aquest article