Esports

Derrotes del FC Cambrils, del Cambrils United i del Marina i empat del Vilafortuny

Per Redacció

El Cambrils United va caure derrotat, el passat dissabte a la tarda, amb el Falset a l'Estadi Municipal de Futbol

Futbol

Segona Catalana

Remolins Bítem 1 - FC Cambrils 0

Derrota per la mínima del Cambrils en el seu enfrontament davant del Remolins Bítem. L'equip no es va poder endur la victòria tot i dominar pràcticament els 90 minuts de partit. A la primera part, els cambrilencs van disposar de dues ocasions de gol per avançar-se al marcador però les jugades no es van materialitzar. A la segona part, el Cambrils va sortir al camp amb ganes de marcar un gol i va aconseguir crear diferents jugades però el gol es va resistir. Al minut 80, el Remolins Bítem va marcar el gol de la victòria però els cambrilencs no van llançar la tovallola i van intentar fins a l'últim minut de joc empatar el partit.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà a casa contra el Jesús Catalonia.

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Falset Esportiu 2

Mal partit del Cambrils United davant del Falset Esportiu. L'equip cambrilenc comptava amb jugadors sancionats i baixes i va haver de recórrer a l'equip juvenil per poder enfrontar-se al Falset Esportiu. Els cambrilencs no van saber trobar el joc i l'equip visitant va aprofitar aquesta feblesa per a dominar el partit des del primer minut de joc. A la primera part, els nervis van jugar males passades als cambrilencs i el Falset ho va aprofitar per marcar el primer gol al minut 20. A la represa del partit, el Falset va marcar el segon gol al minut 15 i va disposar de més oportunitats de gol que no es van materialitzar.
El proper partit del Cambrils United serà a casa del Nàstic Tarragona C.

Derrota del Marina davant la Selva del Camp, el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal de futbol

Marina 0 - La Selva del Camp 1


Derrota immerescuda del Marina davant La Selva del Camp, on els cambrilencs van dominar tot el partit però un descuit de la defensa va propiciar que La Selva acabés guanyant el matx. La primera part del joc va estar dominada pel Marina, que va disposar de fins a tres ocasions de gol que podien haver sentenciat el partit però la sort no va acompanyar als cambrilencs. Al minut 15 de la segona part, la Selva del Camp va aprofitar una errada de la defensa del Marina per marcar el gol de la victòria. Els cambrilencs van acabar el partit amb un jugador menys, que va ser expulsat al darrer minut de joc.

La propera setmana, el Marina jugarà a casa del Falset Esportiu.

Quarta Catalana

Vilafortuny i La Riba van empatar a 2 en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Vilafortuny 2 - La Riba 2


Partit bastant equilibrat entre el Vilafortuny i La Riba. La primera part va estar marcada per les poques ocasions de gol dels dos equips però al darrer minut, La Riba va aconseguir el primer gol. La segona part del partit va començar amb unVilafortuny competitiu que al minut 5, gràcies a una jugada de córner, va aconseguir empatar el partit. Al minut 30, el jugador del Vilafortuny Miguel va marcar el segon gol, deixant el partit pràcticament sentenciat però la mala sort va aparèixer al darrer minut del partit, quan els cambrilencs van marcar a pròpia porta.

El proper partit del Vilafortuny serà a casa del Porrera.


Segona Territorial (Juvenil)

E.F. La Pastoreta 2 - C.F. Oleastrum 0

Partit on els cambrilencs van demostrar amb joc ser superiors tècnicament i es van trobar un partit on feia falta més exigència. L'equip local, ben ordenat defensivament, van aprofitar molt bé els contraatacs que van disposar; el primer gol va venir d'un d'aquests per una pilota perduda al mig del camp, on als cambrilencs els hi va faltar aquesta exigència de treball per poder recuperar-la, i el segon va arribar també a la primera part, fruit d'un penal. La segona part, va haver un joc més de tu a tu on els cambrilencs van ser incapaços d'aprofitar les ocasions creades.
La pròxima jornada els cambrilencs rebran al municipal de Cambrils a les Borges del Camp, recuperant així la primera jornada de lliga que es va haver d'aplaçar. El partit es disputarà el dissabte a les 17:30 hores.

Óscar Lázaro disputa una pilota a un jugador del Viladecans en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Sènior masculí

CB Cambrils 56 – CB Viladecans-S.Gabriel 43


Victòria a casa del CB Cambrils davant del CB Viladecans-S.Gabriel, actual cuer de la classificació. El primer període del partit va començar bé pels locals que van anotar amb comoditat, gràcies a l’encert des de la línia de triple, que els va donar una primera renda de 18 a 7. En el segon quart, els cambrilencs van seguir ampliant el seu avantatge, davant d’un equip rival que no es va mostrar gaire encertat en atac i no va poder retallar distàncies en el marcador, sinó que el Cambrils va marxar al descans amb un clar 32 a 15. En la represa, després del descans, el partit va seguir la mateixa tònica, amb un Cambrils que va saber administrar la seva renda de punts. Tot i això, el parcial anotar en aquest quart va ser força baix per part d’ambdós equips. En el darrer quart, els visitants van prémer l’accelerador per intentar retallar distàncies. Gràcies a diferents contraatacs i algunes pèrdues de pilota dels locals, el Viladecans va poder acostar-se una mica en el marcador. De fet, els visitants van endur-se l’últim parcial per 14 a 21, però no van poder capgirar el marcador i el Cambrils va sumar la victòria.
La propera setmana el Cambrils visita la pista del líder invicte de la categoria, el Bàsquet Sitges.

Sènior femení

AE Pobla de Mafumet 44 - CB Cambrils 62

Hoquei

Cambrils CH 4 - Capellades 4


Empat del Cambrils contra el Capellades, que deixava un regust amarg després d’haver assaborit la victòria fins als últims segons.
Quan es portaven 8 minuts de partit, Robert va provar de sorprendre el porter contrari amb un fort xut, al qual va aconseguir batre. Un minut després, l’àrbitre xa xiular un penal a favor del Capellades, que Joan Tasies va aconseguir aturar deixant el marcador en 1 a 0. Quan faltaven 3 minuts per acabar la primera part, el Capellades feia l'empat després d’una pilota alta, que el jugador va rematar amb l’estic aixecat. Pèssima actuació de l’àrbitre en la primera part amb nombroses errades, que van perjudicar clarament l’equip local.
La segona part va començar amb un potent xut de Marcos des del mig del camp que feia pujar el marcador a 2-1. Posteriorment, el Capellades va estavellar una pilota al pal, i tres minuts més tard, aconseguien el 2-2 amb una rematada davant de la porteria de Joan Tasies. Minuts després, penal a favor del Cambrils, que va llançar Oriol Valera fent el 3-2. El partit va continuar ajustat amb anades i vingudes dels dos equips. Oportunitat de Riky al minut 15 de la segona, després d'una passada d’Oriol que el porter contrari va aturar. Després, aprofitant una falta davant de l'àrea, el Capellades marcava novament posant el 3 a 3. A continuació, va sortir a pista el jugador del Cambrils Jaume que, a sis minuts del final, amb un impressionant xut des del seu camp va intentar sorprendre el porter contrari, tot i que no va poder marcar. Més tard, el mateix Jaume a dos minuts del final, feia un golàs impressionant que deixava el marcador en 4-3. Aquest semblava el resultat definitiu, però a falta de 10 segons del final, en una jugada davant del porter, el Capellades empatava el partit. Això va deixar els jugadors locals amb la sensació d’haver deixat escapar una victòria en un partit molt treballat.
El proper cap de setmana el Cambrils CH visita la pista del Riudebitlles.

Handbol

H Sant Martí Adrianenc 30 - CH Cambrils 32

Primera victòria de l’equip cambrilenc en el seu desplaçament a Barcelona. Els cambrilencs van endur-se els punts després de dominar tot el partit, però van acabar patint més del que es preveia durant l’encontre.
La primera part va ser de clar color visitant. Des de ben aviat, els avantatges cambrilencs van ser importants (7-14, en el minut 20). Els locals, amb la seva defensa oberta i pressionant, no aconseguien aturar els atacs de l’equip cambrilenc i només algunes transicions ràpides, permetien a l’equip barceloní seguir dins del partit. En els darrers minuts, els locals van reaccionar i van acostar-se fins a només 4 gols, però una última estirada dels cambrilencs deixava la distància en 6 gols al descans (12-18).
L’inici del segon temps deixava entreveure que els barcelonins no regalarien el partit, però malgrat l’esforç d’aquests, els cambrilencs van poder controlar el marcador en tot moment i a meitat de la segona part tornaven a tenir 6 gols de renda. Ja en el tram final, els locals van aprofitar dues exclusions dels cambrilencs per acostar-se en el marcador, però els visitants sempre es van mantenir per davant i van acabar enduent-se una merescuda victòria.
La setmana vinent, els cambrilencs rebran la visita de l’Alcarràs amb l’objectiu de seguir sumant punts i situar-se en la part alta de la classificació. Serà dissabte dia 20 d’octubre a les 19 hores de la tarda al Palau Municipals d’Esports. 

Comenta aquest article