Informació general

Revista Cambrils inaugura demà l'exposició "Visions Locals 05" a la Sala Àmbits

Per Lluís Rovira i Barenys



Inauguració de l'exposició "Visions Locals 05" el passat 9 de setembre de 2005 a Montbrió del Camp
Demà divendres 17 de març, a les 8 del vespre, s'inaugurarà a la Sala Àmbits del Centre Cultural l'exposició "Visions Locals 05". Es tracta d'una exposició fotogràfica itinerant, organitzada pel Col·lectiu de Premsa Local del Baix Camp i patrocinada per la Fundació Caixa Tarragona, que recull aspectes de la vida social i cultural de diferents poblacions de la nostra comarca. Les fotografies de l'exposició formen part de l'arxiu de les diferents publicacions que integren el col·lectiu i estan fetes en un període que abraça els dos darrers anys.

A banda de les fotografies, l'exposició mostra uns panells informatius en els quals s'expliquen les característiques de cadascuna de les publicacions del Col·lectiu de Premsa Local del Baix Camp.

L'exposició que s'inaugura demà a Cambrils estarà oberta fins al proper 1 d'abril i és l'última mostra dins el circuit itinerant que va començar el passat mes de setembre a Montbrió del Camp i que haurà recorregut un total de 8 poblacions.

Col·lectiu de Premsa Local del Baix Camp

El Col·lectiu de Premsa Local del Baix Camp es va constituir a finals de l'any 2004 i està format per 10 publicacions que corresponen a 9 municipis del Baix Camp. Les publicacions del col·lectiu són Els Porxos, de Montbrió del Camp; El Replà, de Vinyols i els Arcs, Lo Collet, de Colldejou; L'Om, de Riudoms; La Crifolla, de l'Aleixar; Lo Pedrís i Cronosport, de Vilaplana; El Lladoner, de Riudecols; La Borja, de les Borges del Camp (recentment incorporada), i Revista Cambrils, de Cambrils. Aquesta ha estat la primera activitat pública del col·lectiu, que té previst desplegar d'altres iniciatives i projectes de cara al futur.

Comenta aquest article