Esports

Es disputen les primeres fases del campionat de Catalunya de tir olímpic

Per Redacció

El passat 6 d'octubre, a les instal·lacions del Club Tir Olímpic Cambrils, van tenir lloc les primeres fases del campionat de Catalunya amb tirada oficial de gros calibre. Aquesta prova va comptar amb la participació d'una quinzena de tiradors i la tirada va ser controlada pels àrbitres Jordi García Penín i Lluís González Garcia.

La classificació en les diferents categories va quedar de la següent manera: en la primera categoria, la primera posició va ser per a Lluís Maria Calderó Cabré amb 531 punts, el segon lloc per a Javier Rodríguez Amez amb 518 punts i la tercera posició per a Francisco López García amb 505 punts. En la segona categoria, Enrique Vidal Bejarano va quedar primer amb un total de 524 punts, Jaume Coll Gual va ser segon amb 484 punts i Lluís González García va ser tercer amb 471 punts. En la tercera categoria, Álvaro Francisco Galán Jiménez va quedar primer amb 123 punts.
 
Aquestes competicions són vàlides per als campionats de Catalunya, per mantindre la segona categoria i per pujar de segon a tercera categoria en cas que es faci un mínim de 450 punts.

Comenta aquest article