Cultura

Es fan públiques les bases dels Premis Vila de Cambrils en les categories de pintura i narrativa marítima

Per Redacció

 
 
 A dalt, logo del 31è premi de pintura Vila de Cambrils. A sota, logo de la 4t edició del premi de narrativa marítima
Ja s'han fet públiques les bases dels Premis Vila de Cambrils que enguany, s'entregaran en les categories de pintura i de narrativa marítima. En aquesta edició, es convoca el 31è Premi de Pintura Vila de Cambrils i el 4t Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall.

En l'apartat de pintura, la gran novetat d'enguany és que s'entregarà un únic premi valorat en 5.000 euros. La temàtica de la convocatòria és lliure i s'hi poden presentar artistes d'arreu majors de 18 anys. El termini de presentació s'acabarà el proper 22 d'octubre, a l'OAC de l'Ajuntament de Cambrils. Per altra banda, en l'apartat de narrativa, el guanyador rebrà un premi un metàl·lic de 3.000 euros a compte dels drets d'autor de la primera edició. A més, el premi també inclou l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de l'Editorial Cossetània. Les obres aspirants hauran de ser escrites en llengua catalana i en qualsevol modalitat del gènere narratiu: novel·la, recull de contes, dietari, llibre de viatges, i adreçades a un públic adult. Cal que les obres siguin inèdites i originals. El termini d'admissió acaba el dia 2 de novembre a les 15 hores, per correu electrònic a mmarco@cambrils.cat, seguint el procediment que indiquen les bases.
L'entrega dels Premis Vila de Cambrils d'enguany tindrà lloc el 2 de desembre a les 12 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Les bases dels premis es poden trobar al Facebook/CambrilsCultura, als equipaments municipals i a la pàgina web www.cambrils.org

 

Comenta aquest article