Societat

55 cambrilencs de la "Collita del 52" celebren el seu 60 aniversari

Per Redacció

Foto de grup dels participants en la celebració

El passat diumenge 7 d’octubre, un grup de cambrilencs i cambrilenques es van trobar per celebrar que enguany celebren el seu 60 aniversari. Va ser una de les convocatòries més nombroses que s’han fet, amb un total de 55 homenatjats i 108 participants. Cal destacar que aquest mateix grup, l'any 2002 ja va organitzar una celebració com aquesta amb una participació de 130 persones.

Missa, recepció institucional i dinar de germanor

La festa va començar amb missa a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, oficiada per mossèn Ramon Martí Olesti. Tot seguit, els assistents van pujar als dos trenets turístics guarnits per a l'ocasió, que els esperaven al carrer de la Verge del Camí, per tal de donar un tomb pels carrers del poble fins arribar a l’Ajuntament, on van ser rebuts per l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i un bon nombre de regidors del consistori.
Després de la fotografia de grup de rigor, davant dels gegants cambrilencs, la comitiva es va dirigir a la sala de plens on es va fer l’acte institucional. En primer lloc, el coordinador del grup Josep M. Panicello va intervenir per expressar la seva satisfacció per ser rebuts a l’Ajuntament i rebre la felicitació dels representants del municipi. Panicello va ressaltar la importància d’aquestes trobades que fomenten l’amistat i la relacions entre veïns els i finalment, va acabar amb una paràbola de la mitologia grega sobre la felicitat i la necessitat de compartir-la amb els demés. A continuació l’alcaldessa –Mercè Dalmau– va felicitar als homenatjats, manifestant la seva satisfacció per la trobada i per l’oportunitat que tenia de poder adreçar unes paraules als assistents. Va destacar també diferents esdeveniments importants que havien succeït durant l’any 1952 i va animar tots els assistents a continuar amb la festa des de la convivència, l’amistat i la relació entre les persones. Acabats el parlaments les autoritats assistents van lliurar un obsequi a cada homenatjat, en concret un llibre del Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall.

Tot seguit i ja amb els cotxes particulars, els assistents a la festa es van dirigir cap a un restaurant on van dinar plegats. A les postres, sortejos, regals, ball, bon humor i un fantàstic ambient de companyonia i amistat. Molts dels assistents van expressar la voluntat de mantenir aquestes trobades en ocasions puntuals com per celebrar el cap d’any o bé organitzar activitats lúdiques periòdicament pel tal de mantenir viu el caliu del grup.

Comenta aquest article