Esports

Unes 900 persones s'inscriuen a les activitats esportives i aquàtiques organitzades per l'IMEC

Per Redacció

Aspecte exterior del Palau Municipal d'Esports

La programació aquàtica i esportiva que l’Institut Municipal de l'Esport de Cambrils (IMEC) organitza anualment ha tingut molt bona acollida entre els cambrilencs, en aquest inici de la nova temporada. Unes 900 persones ja s’hi han apuntat per tal de practicar esport a les instal·lacions esportives municipals.
La programació aquàtica contempla diferents activitats dirigides a públics ben diferents. Així, els cursets de natació, que compten amb 501 inscrits, són l’activitat més nombrosa i es desglossen de la següent manera: cursos de natació de nadons amb 72 inscripcions; cursos per a infants de 2 a 3 anys amb 109 inscripcions i l’escola de natació (4 a 14 anys) amb 320 inscripcions. La natació per a adults, que aplega 103 inscrits, contempla cursos des d’iniciació fins a perfeccionament, l'aquamàster –activitat física de manteniment en el medi aquàtic–, i la matronatació –natació per a embarassades–.

300 inscripcions en les activitats adreçades a la gent gran

Pel que fa al col·lectiu de la gent gran, que compta amb unes 300 inscripcions, les activitats estan repartides de la següent manera: 245 inscripcions a l’aquagym per a la gent gran i 55 inscripcions en la gimnàstica de manteniment.  
Per altra banda, les activitats de l’IMEC també van adreçades als escolars cambrilencs. En aquest sentit, un total de 330 alumnes participen, en horari lectiu, en la programació aquàtica escolar inclosa dins dels continguts de l’àrea d’educació física en aquest primer trimestre del curs.

Comenta aquest article