Societat

Els cambrilencs Aleix Rom i Giulia Scudellari participen en l’elecció de l'hereu i la pubilla de Catalunya 2012

Per Redacció

L'Hereu i la Pubilla de Cambrils –Aleix Rom i Giulia Scudellari– van assistir a l'elecció, acompanyats pel regidor de Festes, Lluís Abella

L’Hereu i la Pubilla de Cambrils –Aleix Rom i Giulia Scudellari–, acompanyats pel regidor de Festes, –Lluís Abella– van participar els dies 6 i 7 d’octubre a Calella (Barcelona), en l’elecció de la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2012. La trobada, que va reunir un total de 29 hereus i 33 pubilles de tot Catalunya, es va viure amb un ambient molt bo i acollidor, tot i el rerefons competitiu ja que els candidats s'hi jugaven les bandes i les faixes provincials.

Al sopar de gala també hi va assistir la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya –Irene Rigau–, juntament amb d’altres autoritats, alcaldes i regidors provinents d'arreu de Catalunya, i representants del Pubillatge d’Andorra, de Madrid i de Saragossa. En l’elecció final, Pol Vila i Nor de Puig-reig (Berguedà) va ser proclamat Hereu de Catalunya 2012, mentre que Nor Sidki i Rius de Manresa (Bages) va ser proclamada Pubilla de Catalunya 2012.

Comenta aquest article