Informació general

L'Ajuntament comença a instal·lar els llums de Nadal

Per Redacció

El port ja llueix la clàssica ornamentació nadalenca, a principis d'octubre

La brigada municipal va començar, la setmana passada, a instal·lar els ornaments que configuren la il·luminació nadalenca. Els llums, que són els mateixos que l'any passat, ja es poden veure en diferents punts de Cambrils, com el Molí de la Torre, el Barri Antic, el port, diferents zones de Vilafortuny i el Nou Cambrils. Des del consistori s'ha apuntat que la il·luminació s'acabarà d'instal·lar progressivament, depenent de la quantitat de feina que tingui la brigada.

Cal recordar que l'any passat l'Ajuntament va aconseguir estalviar 72.000 euros en llums de Nadal. La instal·lació es va fer a l'octubre i els fets van sorprendre a la ciutadania, ja que era insòlit veure llums de Nadal instal·lats tan aviat. Des del consistori es va decidir precipitar la instal·lació, que va anar a càrrec de la brigada municipal, i es van reparar els llums de propietat municipal per estalviar els 50.000 euros que suposaven llogar els altres llums. D'altra banda,
l’Ajuntament es va fer càrrec de l’emmagatzematge, manteniment i muntatge de l’enllumenat de propietat d’un grup de comerciants que rebien una subvenció de 22.000 euros per aquest concepte.

Comenta aquest article