Societat

L'associació de comerciants VilaCentre engega una nova campanya de promoció dels establiments del Barri Antic i de la Pallissa

Per Cristina Sierra

Sergi LLorente, Tere Recasens i Carme Cros, ahir, durant la presentació de la nova campanya

L'associació de comerciants VilaCentre, amb la col·laboració de l'àrea de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils, ha començat una nova campanya per incentivar el comerç del Barri Antic i de la Pallissa. Des del passat 6 d'octubre i fins el 30 de novembre, els 31 establiments adherits a la campanya regalaran als seus clients uns xecs promocionals per gastar en un altre establiment inclòs a la iniciativa.

Una campanya que es farà dues vegades a l'any

La presidenta de l'associació –Tere Recasens– va presentar la campanya, ahir al matí, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i del vicepresident de VilaCentre –Sergi Llorente–. Recasens va explicar que la campanya, que es farà dues vegades a l'any, pretén que la gent vagi movent-se pels diferents negocis del Barri Antic i de la Pallissa. "És una iniciativa per donar a conèixer el nostre comerç i fidelitzar la zona", va apuntar.

La regidora de Promoció Econòmica va afirmar que aquesta iniciativa "és una idea molt bona per a promocionar el comerç. S'ha de donar l'enhorabona a VilaCentre perquè a la campanya hi estan representats comerciants, bars, centres dentals...això incentiva la zona i s'han de potenciar iniciatives com aquesta".

Diferents tipus de xec

Els xecs que repartiran els establiments poden ser xecs de descompte, de regal o bé, d'emportar-se un petit obsequi per la compra superior a l'import que demana la botiga. Els 31 establiments adherits a la campanya són: Modas Teisa, Llibreria Serra, Almazen Verde, Bodega Prim, Secrets, Drogueria Recasens, El Vestidor, Fresh!, La Ginesta Floristeria, Corseteria Núria, Pinsos Martí, Adagio Cafeteria, Restaurant El Setge, Carlin, 1,2,3 Pica Paret, La Vila Centre Dental, La Donna, Perruqueria Raquel, Supermercat Matas, La Llimona, Gabi Bike, Panisello-Panisello barbers, La Plaça, Quin Cacau!, Classico Duomo, Tarambana, Electrònica Sergi, Joieria Eduard's, Òptica Art Visual i Casa Sarrà.

Comenta aquest article