Esports

Molta expectació en l'estrena de l'equip juvenil de l'Oleastrum a casa

Per Redacció

Els jugadors de l'Oleastrum van seure al mig del camp durant un minut com a acte de protesta davant la negativa de govern municipal a cedir-los gratuïtament les instal·lacions

Molta expectació en l'estrena de l'equip juvenil de l'Oleastrum a casa. Després de la refundació del club, aquest passat estiu, molts aficionats no es van voler perdre l'estrena a casa del nou equip. A més, la negativa del govern municipal a cedir-los gratuïtament les instal·lacions i la decisió presa pel club de pagar l'ús del camp per jugar va motivar que abans de l'inici del partit els jugadors cambrilencs fessin un acte de protesta seient durant un minut al mig del camp.
Pel que fa a l'aspecte esportiu, el partit va ser vibrant i es va acabar amb victòria local per 3 a 1. La Selva del Camp es va avançar al marcador i l'Oleastrum va empatar poc després, amb gol de Pablo Ramos. Amb l'empat a 1 es va arribar a la mitja part. A la segona part, l'Oleastrum va fer dos gols, a càrrec d'Albert Rodríguez i Aarón Delgado, que van deixar el definitiu 3 a 1 en el marcador.

L'Oleastrum va derrotar a la Selva del Camp per 3 a 1

Comenta aquest article