Esports

Victòria del FC Cambrils, empat del Vilafortuny i derrotes del Cambrils United i del Marina fora de casa

Per Redacció

Jose marca el segon gol del FC Cambrils en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - Roda de Barà 1

Primera victòria del Cambrils a casa en un partit amb dues cares; una primera part plàcida pels cambrilencs i en la que va marcar els dos gols i una segona en què les coses es van tòrcer amb dos jugadors expulsat i un gol en pròpia porteria que va fer que el Cambrils acabés demanant l'hora. El Roda de Barà arribava a Cambrils com un equip invicte, amb tres victòries i un empat. El Cambrils, per la seva banda, amb un joc intens i amb una bona col·locació al camp va neutralitzar el conjunt visitant i va aconseguir marcar l'1 a 0 al transformar Dani Maireles un penal per unes clares mans d'un jugador del Roda dins l'àrea. El 2 a 0 el va fer Jose, en una ràpida i hàbil jugada, dos minuts abans de la mitja part. La segona part va començar ben diferent. Als dos minuts de la represa el central Edu Font va ser expulsat amb vermella directa. El Cambrils es va haver de replegar tot i que el Roda va mostrar ahir una total falta d'encert de cara a la porteria rival. Al minut 66 de partit va venir una altra jugada desgraciada pel Cambrils quan el porter Gerard es va introduir dins la porteria una centrada d'un jugador del Roda. Un minut després i per acabar-ho d'adobar, el davanter Eze va ser expulsat quan va veure la seva segona targeta groga. Amb dos jugadors menys, el Cambrils es va replegar i es va limitar a defensar el resultat mentre que el Roda posava setge a la porteria cambrilenca. La mitja hora final es va fer eterna però, finalment, el Cambrils es va endur els tres punts que el col·loquen al sisè lloc de la classificació.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Remolins Bítem.


Tercera Catalana

La Selva del Camp 2 - Cambrils United 0

Derrota immerescuda del Cambrils United al camp de La Selva, on la mala sort i una molt protestada actuació arbitral van evitar que l'equip sumés algun punt. Va ser un partit molt intens, on el Cambrils United va dominar el joc i va mostrar-se molt seriós i molt ben conjuntat. Tot i això, en el minut 18 de joc, van encaixar el primer gol de la Selva, després d'una desafortunada errada. Amb aquest resultat es va arribar al descans.
En la represa, l'equip cambrilenc va sortir a per totes i, novament, va fer-se amb el domini del joc. A l'equador de la segona part va produir-se una jugada molt protestada pels cambrilencs. El jugador Marc Miquel va anar a fer la sacada d'un córner i l'àrbitre li va treure una primera targeta groga perquè el jugador va avançar-se abans que xiulés. El mateix jugador va anar a treure novament el córner i, l'àrbitre li va treure la segona targeta groga pel mateix motiu, ja que l'àrbitre li va dir que s'esperés a que xiulés. En el minut 72, el Cambrils United va quedar-se amb un jugador menys. Tot i aquesta expulsió, va seguir el domini i el bon joc visitant. En el minut 87 però, va arribar una nova jugada polèmica del partit, quan l'àrbitre li va mostrar la segona targeta a Reñé. Aquesta decisió va ser molt discutida per la banqueta cambrilenca. Els pocs minuts restant de partit, el Cambrils United va haver de jugar amb nou jugadors. Finalment, en el minut 89 de joc va arribar el segon gol local que sentenciava el partit.
El proper partit del Cambrils United serà el dissabte vinent, a les 17.45 hores al camp municipal, davant del Falset Esportiu.

Les Borges del Camp 2 - Marina 1

Derrota per la mínima del Marina en el seu enfrontament davant de Les Borges del Camp. L'equip no va poder endur-se la victòria, després d'avançar-se en el marcador en el minut 34 gràcies a un gol obra de Suli. La primera part es va acabar amb la victòria parcial de l'equip cambrilenc.
En la represa, els locals van sortir a per totes i fruit d'això van aconseguir empatar el marcador a l'equador de la segona part. Quan semblava que l'empat seria definitiu i ambdós equips es repartirien els punts, en el minut 87 de partit, va arribar el segon gol dels locals. El Marina ja no va tenir temps suficient de reaccionar i va caure derrotat per la mínima.
El proper dissabte, el Marina rebrà la visita de La Selva del Camp.

Quarta Catalana

Internacional de Reus 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va sumar el seu primer punt de la temporada en el primer partit de lliga davant de l'Internacional de Reus, un equip que enguany s'ha reforçat molt. El partit va ser de màxima igualtat per part d'ambdós equips. El Vilafortuny va començar l'encontre disposant de diferents ocasions de gol molt clares, com una de Reca en el minut 15, que no va saber aprofitar. El domini cambrilenc va tenir el seu fruit, en el minut 36, quan Miguel Sánchez va finalitzar una bona i ràpida jugada personal. L'alegria del Vilafortuny però, no va durar gaire, ja que només 7 minuts després, en el 43 de la primera part, va arribar el gol de l'empat dels reusencs, després d'una sacada de córner i d'una errada de marcatge de la defensa del Vilafortuny. Amb l'empat a u es va arribar al descans.
En la represa, novament es van succeir les ocasions. Fins i tot, el Vilafortuny va veure com li anul·laven un gol a Miguel, per una possible falta en atac. En el minut 20 de la segona part, els locals es van quedar amb un jugador menys, però el Vilafortuny no va ser capaç d'endur-se la victòria.
El proper diumenge, a les 12 hores, el Vilafortuny rebrà la visita de La Riba.

Bàsquet

Sènior masculí A
CB Sant Just 63 - CB Cambrils 71

L'equip sènior A del CB Cambrils va endur-se la victòria de la seva visita a la pista del Sant Just, per 63 a 71. El Sant Just, que encara no ha sumat cap victòria en el que es porta de lliga, va plantar cara al conjunt cambrilenc que no va poder rematar el partit fins al darrer període.
En el primer quart, els cambrilencs van encaixar una primera derrota parcial, però en el segon quart van reaccionar i van aconseguir un bon parcial amb el qual aconseguien empatar el partit 31 a 31, al descans. El tercer quart va ser de màxima igualtat, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips i una mínima diferència d'un punt pels locals, al final del tercer període. Els cambrilencs, que van anar de menys a més, van sortir a per totes en el darrer quart i van dominar el joc i el marcador, fins assolir un avantatge de deu punts. Amb aquesta còmoda renda, el Cambrils va tancar el partit amb un resultat favorable de 63 a 71.
El proper partit de l'equip sènior A masculí serà el dissabte vinent, a les 20.30 hores al Palau Municipal d'Esports, davant del CB Viladecans-Sant Gabriel.

Sènior femení
CB Vila-seca 94 - CB Cambrils 38

Hoquei

Juneda 2 - Cambrils CH 4

El partit va iniciar-se amb oportunitats per ambdues parts i amb un Juneda que li va posar les coses molt complicades al Cambrils. En el minut 6 de la primera part, primera gran oportunitat de l'equip cambrilenc que no va poder inaugurar el marcador. Posteriorment, va arribar un penal a favor del Juneda –a falta de 14 minuts per al final de la primera part–, però els locals van desaprofitar l'oportunitat per avançar-se. Al Cambrils van succeir-se els canvis, per intentar canviar la tònica del partit però, a 9 minuts del descans, el Juneda va inaugurar el marcador, 1-0. El Cambrils va intentar marcar el seu ritme per aconseguir l'empat, cosa que va aconseguir Oriol Valera amb un potent xut a falta de 42 segons pel descans.
A l'inici de la segona part va arribar un potent xut a càrrec de Robert Mena i una nova ocasió d'August, però no van poder batre el porter local. Pocs minuts després de la represa, el Juneda va arribar a les deu faltes i el Cambrils va tenir l'opció de llançar una falta directa. Francesc Arcos va ser l'encarregat de llançar i transformar i posar l'1 a 2 al marcador. Al minut 10, el porter cambrilenc Joan Tàsies va salvar l'empat després de rebutjar amb el peu un llançament del Juneda. Després de moltes anades i vingudes, Marcos va aprofitar una nova oportunitat davant del porter per marcar el tercer del Cambrils i, dos minuts després, Robert Mena batia novament el porter fent pujar l'1 a 4. A partir d'aquí es van succeir les faltes per part d'ambdós equips. El Juneda va disposar d'una falta directa, però novament Joan Tàsies ho va evitar i, instants després va tornar a lluir-se aturant un penal llançat pels locals. Instants després, el cambrilenc Francesc Arcos va llançar una altra falta directa però, en aquesta ocasió el porter va aturar la bola. A falta de 8 minuts pel final, el Juneda va fer el seu segon gol, deixant el marcador en un 2 a 4 que ja seria definitiu.
El proper dissabte, a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports, el Cambrils rebrà la visita del Capellades.

El CH Cambrils va perdre per la mínima en el partit disputat aquest passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 27 - Salle Bonanova 28

L’equip cambrilenc va caure derrotat per la mínima en el primer partit de lliga. Tot i que els cambrilencs van saber refer-se del mal inici de partit, no van poder culminar la remuntada amb la victòria i els barcelonins van acabar imposant-se en els darrers instants.
Els visitants van tenir una bona arrencada a la primera meitat i van obtenir un marge de set gols (2-9), però els locals que, en els primers minuts van pagar la falta de rodatge i de ritme de competició, van anar recuperant les sensacions i la distància a base de intensitat i de transicions ràpides. Així els cambrilencs van poder equilibrar el marcador abans d’arribar-se al descans i aconseguir l’empat a 11 gols, tot i que els barcelonins van poder anotar un últim gol i marxar als vestuaris amb el resultat d’11 a 12, un mal menor per als cambrilencs després del mal inici de partit.
La segona part va començar millor per als interessos dels cambrilencs. Després d’uns minuts van aconseguir els primers avantatges (16-14) i (18-16), però l’equip barceloní, lluny de llançar la tovallola, es va sobreposar a les circumstàncies i va tornar a equilibrar l’encontre amb l’empat a 20 gols. El darrer quart d’hora va ser de rotunda igualtat i els empats es van anar succeint, fins arribar als darrers tres minuts amb el 26-26. Aleshores, dues accions ràpides dels visitants els van donar dos gols de marge. Els cambrilencs, a la desesperada, van intentar neutralitzar la diferència, però ja no van estar a temps i només van poder anotar un gol.
Després de la derrota inicial, el proper cap de setmana l’equip es desplaçarà fins a Sant Adrià del Besós per enfrontar-se a l’equip local i intentar sumar els dos primers punts. Els cambrilencs estan convençuts que a base de competició trobaran el seu veritable nivell i seran igual de competitius que la temporada passada quan van quedar-se a les portes de l’ascens de categoria.


Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

FS Pallejà 11 - CFS Laguna
3

El CFS Laguna va caure golejat a la pista del FS Pallejà per un contundent 11 a 3. Els cambrilencs es presentaven al partit amb nombroses baixes com la de Pitu,, la de Patrick i David –per motius personals–, i els lesionats Iñaqui i Donoso. En la primera part, el Laguna va plantar cara i, en el minut 2 de joc, va avançar-se en el marcador amb una juada personal de Cristian. En el minut 16 de la primera part, el Pallejà va aconseguir l’empat, resultat amb que es va arribar al descans.
En la segona part, l’esforç físic realitzat li va passar factura al Laguna que només disposava de dos canvis a la banqueta. En el minut 22, va arribar el 2 a 1 i, en el 23, els locals van marcar el 3 a 1. El Laguna va forçar al màxim i fruit d’això va aconseguir retallar distàncies amb un gol de Quique, gràcies a un contraatac en el minut 24. Malgrat això, un minut després, el Pallejà feia el 4 a 2. Amb el marcador en contra, el Laguna va pressionar amb més ganes, però el Pallejà va acabar de sentenciar el partit amb tres gols en dos minuts. A partir d’aquí, els cambrilencs van jugar amb porter-jugador, però sense cap idea clara, fet que va aprofitar l’equip local per robar tres pilotes i col·locar el 10 a 2 en el marcador. Una nova pèrdua de la pilota va propiciar l’11 a 2 i, en el 37, Xavi del Laguna maquillava una mica el resultat posant el definitiu 11 a 3.
El proper partit es disputarà d'aquí a dues setmanes, a casa, contra el Riera de Cornellà.

El Mediterrani es va imposar al Riudoms per 8 a 3 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Preferent Catalana


CFS Mediterrani Gelats Sirvent 8 - Riudoms 3


El Mediterrani va sumar la tercera victòria consecutiva i novament ho va fer de manera contundent davant del Riudoms, per 8 a 3. El conjunt cambrilenc va portar tot el pes i el control del partit i només en alguns moments de relaxació va permetre a l'equip rival posar una mica d'emoció en el marcador.
Des de l'inici, el Mediterrani va sortir a pressionar el rival i intentant robar la pilota. D'aquesta forma es va avançar ben aviat, gràcies a un gol d'Hector. Poc després però, el Riudoms va empatar el partit aprofitant una errada del conjunt cambrilenc. A partir d'aquest moment, el Mediterrani va prémer l'accelerador i en dos minuts va fer dos gols, obra de David i Fran. Amb el resultat a favor i veient-se superiors al contrari, els jugadors del Mediterrani es van relaxar i això va ser aprofitat pel Riudoms per escurçar distàncies. Abans del descans però, el conjunt cambrilenc va redreçar de nou el partit i a falta de trenta segons, Fran va marcar el quart gol.
En la represa, el Mediterrani va sortir amb la intenció de resoldre el partit per tal de no patir en els darrers instants. Als dos minuts, Hector va marcar el cinquè gol. Amb el 5 a 2, el Mediterrani es va dedicar a gestionar el resultat, sense renunciar a l'atac, controlant la pilota. Però novament, la relaxació dels jugadors cambrilencs va provocar una tímida reacció del conjunt visitant i el tercer gol del Riudoms. Els nervis van apoderar-se del conjunt cambrilenc, però un contraatac molt ben trenat pels jugadors del Mediterrani va ser finalitzat per Gerard, que marcava el sisè. Seguidament i sense donar opció a la reacció del conjunt visitant, David –en una gran jugada personal on va superar fins a tres contraris–,va sentenciar el partit marcant el setè gol. Amb el partit decidit i pràcticament fins al final, es van viure els minuts més lletjos, on el conjunt visitant es va dedicar a fer un joc brut i a intentar desconcentrar tant a l'àrbitre del partit com als jugadors cambrilencs, amb protestes continues i provocacions. Ja a les acaballes del partit i amb un conjunt visitant rendit a la evident superioritat del Mediterrani, novament David va marcar el vuitè i definitiu gol pels cambrilencs, posant la cirereta a una gran actuació personal.
Amb aquesta victòria, el Mediterani continua líder de la classificació empatat a punts amb el Vinyols. El proper partit de l'equip cambrilenc serà el dia 21 d'octubre a la pista del Salou FS.

Comenta aquest article