Esports

L’Ajuntament de Cambrils discrimina una entitat esportiva local

La junta directiva del CF Oleastrum se sent decebuda pel tracte discriminatori que està rebent per part de l’ajuntament de Cambrils. A sols uns dies de l’inici de la competició que començarà aquest dissabte, l’equip de govern ens ha informat que el nostre equip juvenil haurà de pagar per utilitzar les instal·lacions municipals per entrenar i disputar els seus partits oficials del campionat de lliga. Considerem que la situació és del tot injusta tenint en compte que els altres quatre clubs de futbol de la localitat no sols no paguen per l’ús de les instal·lacions, sinó que a més reben subvencions municipals.


L’Ajuntament ha justificat la decisió basant-se en la seva tasca per tal d’arribar a la unificació del futbol a Cambrils. Tot i que el CF Oleastrum està a favor d’aquesta unificació del futbol cambrilenc, creiem que l’Ajuntament no ha tingut en compte les circumstàncies que es donen actualment i que discrimina totalment al nostre club quan permet que unes entitats puguin fer ús de les instal·lacions de forma gratuïta i en el nostre cas no.


La decisió municipal provoca un gran entrebanc al CF Oleastrum, una entitat sense ànim de lucre de recent creació i amb un sol equip en categoria juvenil format per una vintena de joves que només tenen ganes de jugar a futbol. A més, creiem que l’equip de govern no ha tingut en compte que l’activitat de l'Oleastrum no interfereix la dinàmica habitual de la resta d’equips i que tampoc suposa un increment de les despeses municipals pel manteniment de les instal·lacions. 

A tot això hem d’afegir que el CF Oleastrum, atenent a la situació de crisi actual, ha renunciat expressament a les possibles subvencions municipals econòmiques que probablement ens pertocaria, com a qualsevol altre entitat esportiva i d’àmbit social de la ciutat.


No volem ser un problema, volem jugar a futbol i gaudir d’unes instal·lacions municipals en les mateixes condicions que la resta d’entitats. Però la realitat ens porta a haver de pagar un lloguer per poder disputar el campionat de lliga, a buscar uns diners que no tenim i que pensaven que no eren necessaris.


La decisió de l’ajuntament ens aboca a una situació impensada per nosaltres i de la qual volem sortir endavant. En aquest sentit, hem previst demanar donatius durant els partits de futbol del CF Oleastrum per tal de poder fer front al lloguer del camp de futbol. 

Confiem que tot aquest enrenou tindrà una ràpida solució. Fins que no arribi, els entrenaments de l’equip de futbol es continuaran fent al vial, a la riera, a la platja i a qualsevol altra lloc on no es pagui lloguer.

Comenta aquest article