Esports

El CF Oleastrum emet un comunicat públic per denunciar la discriminació que pateix per part de l'Ajuntament

Per Redacció

Imatge de l'equip juvenil del CF Oleastrum

El CF Oleastrum ha emès un comunicat en el que denuncia la postura de l'Ajuntament de no cedir les instal·lacions esportives al club i la discriminació que això suposa respecte als altres clubs esportius cambrilencs. L'únic equip que ha posat en marxa l'Oleastrum, un juvenil, disputa, demà a 2/4 de 6 de la tarda davant la Selva del Camp, el seu primer partit a casa i el club haurà de pagar 210 euros per partit en concepte d'utilització del camp, una quantitat que al llarg de la temporada suposarà una xifra de 3.150 euros. L'entitat aprofitarà aquest primer partit de lliga a Cambrils per posar de manifest la situació en que es troba degut al que qualifiquen de "discriminació que fa l'Ajuntament respecte la utilització de les instal·lacions esportives municipals". Tal com es diu en el comunicat, en el decurs dels partit que es juguin a casa s'ha previst "demanar donatius per tal de poder fer front al lloguer del camp de futbol". Pel que fa als entrenaments, el club informa que es continuaran fent a la riera d'Alforja per tal d'estalviar-se els 65 euros que haurien de pagar per cada sessió.

"Volem jugar a futbol i gaudir d'unes instal·lacions municipals en les mateixes condicions que la resta d'entitats"

En el comunicat del CF Oleastrum es fa palès el tracte discriminatori que pateix el club i s'afirma que tot i que el CF Oleastrum està a favor de la unificació del futbol cambrilenc, "l'Ajuntament no ha tingut en compte les circumstàncies que es donen actualment". Segons el comunicat, "l'equip de govern no ha tingut en compte que l'activitat de l'Oleastrum no interfereix la dinàmica habitual de la resta d'equips i que tampoc suposa un increment de les despeses municipals pel manteniment de les instal·lacions".
El CF Oleastrum no vol ser un problema per ningú, "volem jugar a futbol i gaudir d'unes instal·lacions municipals en les mateixes condicions que la resta d'entitats". El club, a més, confia que "tot aquest enrenou tindrà una ràpida solució. Fins que no arribi, els entrenaments de l'equip de futbol es continuaran fent al vial, a la riera, a la platja i a qualsevol altra lloc on no es pagui lloguer".

Comenta aquest article