Societat

El càmping La Llosa acollirà demà el tercer sopar benèfic per Nicaragua

Per Redacció

Cartell del tercer Sopar Benèfic per Nicaragua

Demà a les 21 hores tindrà lloc el tercer Sopar Benèfic per Nicaragua, que se celebrarà al càmping La Llosa de Cambrils. Aquest esdeveniment està impulsat per un grup de noies que, de la mà de la Universitat Rovira i Virgili, van realitzar les seves pràctiques universitàries amb la Fundació El Sueño de la Campana a Matagalpa, Nicaragua.

L'objectiu del sopar és recaptar fons per a diferents projectes que es porten a terme a San Ramón. Concretament, els diners recaptats aquest any es destinaran a Cuenta Conmigo, una associació que treballa amb persones amb malalties mentals i a un taller de dones que treballen l'artesania en una petita comunitat.

El sopar té un cost de 12 euros i està obert a tota la ciutadania. El menú consistirà en plats típics nicaragüencs: guacamole i frijolada amb nachos, gallo pinto, tajaditas de plàtan i, de postre, encanelados de doña Neida. També es podrà degustar el típic Ron Flor de Caña. A banda, el sopar comptarà amb una actuació musical en directe, bingo, karaoke, parades d'artesania i regals sorpresa. Les persones que vulguin participar al sopar poden confirmar la seva assistència a la següent direcció de correu: tarranicas@gmail.com.

Comenta aquest article