Societat

La II Trobada de Rally Clàssics Costa Daurada 2012 recorre els municipis de Salou, Cambrils i La Pineda

Per Redacció

Pas del rally pel passeig de Jaume I de Salou

El passat diumenge 30 de setembre, el Club Vehicles Clàssics de Salou va organitzar la II Trobada Rally Clàssics Costa Daurada 2012. En la sortida hi van participar un total de 87 vehicles que, a banda de Salou, també van passejar-se per la façana marítima del port de Cambrils i de La Pineda.

Al rally hi van participar vehicles procedents d’arreu de Catalunya i de l’Estat. A més una de les particularitats de la trobada va ser que els cotxes van desfilar en ordre segons la seva data de fabricació i d’aquesta manera és va poder observar l’evolució dels vehicles i motos durant les darreres dècades. El vehicle més antic va ser el de Jordi Llovería amb un Delahaye Coupé de l’any 1916, seguit del  d’Alfredo Fortuny amb un ZL-Zedel de l’any 1921. També hi va haver diferents models de les marques Packard, Rolls-Royce Silvert Ghost, Chevrolets, Dodge brother, morgans, etc...

El rally va finalitzar amb una exposició dels vehicles al passeig Jaime I de Salou, acompanyats d’un grup de batucada que va animar la festa i d’una exhibició castellera a càrrec de 170 components de la colla castellera xinesa de Hangzhou. Després de l’exposició, tots els participants van dinar al Club Nàutic de Salou.

Comenta aquest article