Societat

Joan Bosch ofereix una conferència sobre innovació i cuina als alumnes d'economia i empresa de la URV

Per Redacció

Joan Bosch durant la conferència als alumnes de la URV

El cuiner cambrilenc Joan Bosch del restaurant Can Bosch va oferir una conferència, aquest passat dimecres al matí, a alumnes d'economia i empresa de la Facultat d'Empresarials de la URV. Sota el títol "Una cuina innovadora: cuina i moda: el valor de la innovació", Joan Bosch va destacar el valor de la innovació en la història de la cuina, amb l'aplicació del foc com a primer element de cocció, fins a la concepció de la nova cuina. El restaurador cambrilenc va fer un repàs des de l'època medieval, passant per la cuina francesa d'Auguste Escoffier i fins a l'actualitat amb Ferran Adrià. Per altra banda, Bosch també va explicar als alumnes com ha estat l'evolució del restaurant Can Bosch i com la innovació, basada en la passió, la formació i el coneixement han fet del restaurant cambrilenc un referent dins del món culinari.

Comenta aquest article