Cultura

La Biblioteca Municipal enceta una nova edició del cicle "Qui vol un conte de..." amb la presència de l'escriptor Darabuc

Per Redacció

Un moment de la sessió de contes, ahir a la tarda a la Biblioteca Municipal

Ahir a la tarda, a la Biblioteca Municipal, es va donar el tret de sortida a una nova edició del cicle "Qui vol un conte de..." que, en aquesta primera trobada va comptar amb la presència de l'escriptor Gonzalo García, "Darabuc". Davant d'una trentena d'assistents, entre petits i grans, Darabuc va explicar tres dels seus contes: "A partes iguales" –recentment publicat per OQO Editora–, "¿Tres han de ser?" de la mateixa editorial i "La bruixa Lletjards" de Ginjoler.

Els contes "A partes iguales" i "¿Tres han de ser?" són adaptacions de contes tradicionals amb un llenguatge molt acurat i unes il·lustracions magnífiques. Per altra banda, el llibre de "La bruixa Lletjards" presenta una bruixa que, tot i ser horrorosa com el seu nom indica, és d’allò més presumida i no suporta que li diguin els seus defectes. De fet, tot aquell que s'atreveix a dir-li alguna cosa queda convertit en cuc. Després de la sessió de contes, Gonzalo García "Darabuc" va quedar-se una estona signant llibres als més petits.

El cicle "Qui vol un conte de..." seguirà cada primer dimecres de mes, a les 18 hores. En aquesta nova temporada, les princeses seran les grans protagonistes d'aquestes sessions.

Comenta aquest article