Informació general

L'Agrupament Escolta Gent de Mar deixarà la seu de la zona esportiva de Cambrils Badia a finals d'any

Per Cristina Sierra

L'Agrupament té la seva seu actual al costat de la zona esportiva de Cambrils Badia

L'Agrupament Escolta Gent de Mar té previst fer el trasllat a les noves instal·lacions de l'abadia de la parròquia de Sant Pere aquest Nadal. Tal com ha explicat el cap de l'agrupament –Aleix Rom– a Revista Cambrils Diari Digital, el mossèn de la parròquia –Josep M. Font– els ha comunicat que les obres de l'abadia estaran enllestides al novembre i al desembre podran començar a traslladar-s'hi, "a partir de gener de 2013  ja tindrem la nova seu", ha apuntat Rom.

Fins aleshores, l'Agrupament continuarà ocupant l'actual seu, situada a la zona esportiva de Cambrils Badia. Cal apuntar que la setmana passada es va presentar el projecte de la nova zona esportiva, que anirà a càrrec de l'empresa Set Cambrils SL. L'actual seu de l'Agrupament, que era l'antic bar de la zona, no entra en aquesta primera fase de remodelació de l'espai,  que començarà aquest  mes d'octubre i consistirà en la construcció de 4 pistes de pàdel, un edifici amb vestidors, una cafeteria, una terrassa, un espai infantil, el pàrquing i l'enjardinament de la zona, però sí en una segona fase, que consistirà en la construcció d'una piscina i dues pistes més de pàdel, una d'elles amb graderia per a competicions oficials i que podria estar enllestida al 2014.

Rom ha explicat que ara renovaran per un any el contracte que tenen amb l'Ajuntament per utilitzar aquell espai i tan bon punt puguin traslladar-se a la nova seu tornaran el contracte de la cessió del local al consistori. Des de l'Ajuntament han confirmat que l'Agrupament va comunicar fa temps la seva intenció de marxar durant aquest curs cap a l'abadia. Precisament fa 4 anys que l'Agrupament es va desplaçar al local de la zona de Cambrils Badia perquè tenien problemes a l'hora de fer les activitats amb els nens i tots no hi cabien al local que també disposen a la parròquia de Sant Pere. Durant el mes d'agost de 2008, els caps i els pares i mares dels nens que són membres de l'Agrupament van rehabilitar l'espai i el van inaugurar el mes de setembre d'aquell mateix any.

Comenta aquest article