Esports

El Club Nàutic engega les regates de tardor amb el 6è Trofeu Cambrils a Bon Port

Per Redacció

Un moment de la regata Laser 4.7 celebrada aquest passat cap de setmana a Cambrils

Aquest passat cap de setmana es va disputar el tradicional Trofeu Cambrils a Bon Port, que enguany va celebrar la seva sisena edició. Aquesta regata, que comprèn participants de les classes 420, Laser 4.7 i Laser Radial, va comptar amb un total de 88 regatistes d'arreu de la costa catalana. Les males condicions meteorològiques de dissabte, marcades per la pluja i la baixa intensitat del vent, van obligar a suspendre les proves previstes per aquesta jornada. Tot i així, diumenge es van poder realitzar un total de 4 proves.

Finalment, la classificació  va quedar de la següent manera: Mon Cañellas, del CN Cambrils, és líder en la classificació general de la classe Laser 4.7. El segueixen Cristina Garcia, del CN Salou i Oriol Barris del Masnou. Pel que fa a Laser Radial, conformen el pòdium Alberto Guillén (CN Salou), Pau García (CN Cambrils) i Borja Mas (CN Salou). Santi Mas i David Mas, del CN El Masnou són capdavanters en la classificació general de 420. El segon lloc és per Silvia Mas i Núria Mir, també del Masnou, i completen el pòdium Fernando Urzaiz i Álvaro Urzaiz del CN El Balís.

Aquest Trofeu Cambrils a Bon Port dóna el tret de sortida a les regates de tardor del CNCB. Properament se celebrarà la 4a edició del GP Costa Daurada de J80 i la 36a edició de la Regata de creuers Los Roques.

III Regata Hotel Nieves Mar

Paral·lelament, aquest mateix cap de setmana, el Club Nàutic l’Escala va celebrar la tercera edició de la Regata Hotel Nieves Mar, de classe optimist, on els regatistes del Club Nàutic Cambrils van aconseguir uns grans resultats. En el grup 1, Marcelo Cairo i David Castro (CNCB) van aconseguir el segon i tercer lloc del grup liderat per Paula Igual (CN El Masnou). Pel que fa al grup 2, després de 3 proves, el cambrilenc Sergil Sevil es va proclamar campió en la classificació general. Gregorio Pera (CN Vilassar de Mar) i Nil Subirats (CV Palamós) van completar el pòdium. Aquesta competició és la primera prova puntuable dins el circuit català.

Comenta aquest article