Esports

Victòria del FC Cambrils a domicili, empat del Marina a casa i ajornament del partit del Cambrils United per la pluja

Per Redacció

El Laguna va empatar a 3 davant el Salou en un partit vibrant, disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol

Segona Catalana

UD Salou 0 - FC Cambrils 2

El Cambrils continua recuperant en camp contrari els punts que perd a casa. Segon desplaçament de la temporada i segona victòria, aquest cop al camp del Salou. Els salouencs van sortir amb força a l'inici del partit, obtenint el domini del joc. Poc a poc els cambrilencs van afiançar-se en el camp i el domini es va anivellar. A la segona part el Cambrils es va fer amb el partit i fruit del domini que va exercir en aquest període van venir els dos gols, el primer marcat per Omar al minut 65 de partit i el segon, quatre minuts més tard, obra de Samu. A destacar l'actuació de l'àrbitre que va tallar molt el joc i va arribar a ensenyar un total de 12 targetes grogues, 5 pel Salou i 7 pel Cambrils.
El proper cap de setmana el FC Cambrils jugarà contra el At. Roda de Barà.

Tercera Catalana

Marina 0 - Vila-seca B 0

Partit sense gols del Marina contra el Vila-seca B a casa, que va estar marcat per la pluja que va caure durant tot el dissabte.
El proper cap de setmana el Marina jugarà a casa de les Borges del Camp.

Cambrils United - les Borges del Camp (suspès)

El partit no es va jugar per les males condicions que havia quedat el camp a conseqüència de les pluges caigudes durant el dia. En algunes zones el camp havia quedat molt entollat i la capa d'herba fins i tot s'havia aixecat.
El proper cap de setmana l'United jugarà a la Selva del Camp.

El jugador del CB Cambrils Joan Eduard Martínez entra a cistella davant l'oposició de dos jugadors de la Palma en el partit disputat ahir al matí

Bàsquet


Sènior masculí (Segona Catalana)

CB Cambrils 67 - CGU La Palma 78


Segons partit a casa i segona derrota. El Cambrils va començar bé el partit aconseguint un avantatge de 5 punts al minut quatre. A partir d'aquest moment el La Palma va agafar les regnes del partit i va acabar el primer període amb un resultat de 18 a 27. El Cambrils es vas anar refent i va retallar distàncies en el segon i tercer períodes fina arribar al final del tercer quart amb empat a 52 al marcador. En el quart període es decidia tot i va ser el La Palma qui va estar més encertat i qui va anar posant l'avantatge en el marcador a mesura que passaven els minuts. Les tres faltes antiesportives assenyalades pels àrbitres contra els jugadors del Cambrils en aquest quart període van pesar força en l'intent de remuntada.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Sant Just.

Sènior femení

CB Cambrils 37 - CB Calafell 73

Hoquei

Cambrils CH - Vila-seca (suspès)

El partit no es va jugar ja que els jugadors del Vila-seca no duien les fitxes amb la revisió mèdica efectuada i, en aplicació de la normativa, l'àrbitre va suspendre el partit i ara tot queda pendent de la resolució del comitè de competició.
D'altra banda, el pavelló  on es juguen els partits d'hoquei té goteres i les pluges que van caure durant tot el dissabte van deixar xolls a la pista havent-se de suspendre els partits dels equips de la base que s'havien de disputar durant el dissabte al matí.

Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna 3 - FS Salou 3

Gran derbi viscut al Palau Municipal d'Esports entre dos equips que van jugar a un alt nivell, davant d'una afició que va omplir les grades. El partit va començar amb un Salou que va sortir pressionant molt amunt i que va posar en problemes la defensa del Laguna, mentre que el Laguna va disposar de diferents ocasions de gol al contraatac. El primer gol dels locals va fer-se pregar i va arribar després d'una sacada de banda que recull Xavi, li passa a Patrick dins de l'àrea i aquest es gira marcant l'1 a 0 en el minut 16. El Salou, que no es va quedar enrere, va respondre amb un atac ràpid del porter i va trobar-se amb la defensa del Laguna descol·locada, marcant l'empat a u, resultat amb que es va acabar la primera part.
La segona part va començar amb un Laguna adormit i un Salou molt endollat que, gràcies a una errada defensiva dels locals, va fer l'1 a 2 en el minut 22. El gol de l'empat local va arribar onze minuts després, en el 33, després d'una bona sortida de la pressió dels cambrilencs. Cristian va marcar després d'una bona passada de Moroño. En el minut 36 va arribar el gran gol del partit per part dels locals, gràcies a un xut de 10 metres d'Inaga, llançat a l'estil "Panenka" fent el 3 a 2. A partir d'aquí, els visitants van jugar amb el porter-jugador i en un mal balanç defensiu del Laguna, va arribar l'empat definitiu de 3 a 3, en el minut 38.

Preferent Catalana

CFS El Catllar 1 - CFS Mediterrani Gelats Sirvent 6

Victòria fora de casa del Mediterrani que encara hagués pogut ser més contundent. Des de l' inici del partit, el Mediterrani es va fer amb la possessió de la pilota i ràpidament, al minut quatre, David va fer el primer gol del partit. Seguidament els cambrilencs van tenir més ocasions d’incrementar el marcador, mentre que l’equip rival es veia impotent per frenar el joc dels cambrilencs i cometia falta darrere falta. Al quart d’hora de la primera part Gerard fa el segon gol estrenant-se com a golejador en la temporada. El Catllar va reduir les diferencies del marcador després d’una distracció de la defensa cambrilenca. Però tot seguit Fran va establir l'1 a 3 al marcador, resultat el qual s’arribava al descans.
Al minut u de la segona part David, de nou, posava l'1 a 4. El Mediterrani es va col·locar ràpidament amb cinc faltes a l’inici del segon temps, però va saber aguantar amb aquest handicap. L’equip rival, com veia que no podia salvar el partit va entrar en un estat d’impaciència i només va saber actuar fent faltes. Al minut vint-i-nou, després d’una jugada de combinació dels jugadors cambrilencs, Gerard marcava per sota les cames del porter l'1 a 5. I per últim Héctor feia l'1 a 6 definitiu, marcant des del punt de doble penal. Aquest resulta serveix per que els cambrilencs continuïn a la primera posició de la preferent catalana.
El proper cap de setmana el Mediterrani juga a casa davant el Riudoms AE.

Comenta aquest article