Societat

El Casal Municipal de la Gent Gran enceta el curs 2012-2013 amb una trentena de tallers i més de 500 inscrits

Per Berta Ruiz

Actuació del grup Les Girls, al Casal Municipal de la Gent Gran

El passat divendres a la tarda, els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran van trobar-se per celebrar l'inici del nou curs d'activitats 2012-2013. La festa, que va iniciar-se a les cinc de la tarda a la sala d'actes del Casal, va comptar amb diverses actuacions de ball. Per un costat, alguns membres dels Amics de la Sardana de Cambrils van oferir diferents demostracions de balls en línia. Després va ser el torn de "Les Girls", una formació de ball que treballa sota la direcció la coreògrafa Carolina Figueras. El grup va presentar algunes peces del seu animat espectacle de dansa.

Una trentena de tallers

A partir d'avui, 1 d'octubre, al Casal Municipal de la Gent Gran comencen els diferents tallers i activitats que s'han programat enguany. En total s'han oferit una trentena d'activitats: 9 esportives, 21 de formatives –6 d'aquestes gratuïtes), i s'han adjudicat 510 places. Entre els tallers que es faran hi ha teatre, tècniques a l'aigua, pintura sobre roba, coral, pintura sobre l'oli i dibuix, escaiola i fusta, patchwork, tai-chi, ioga, puntes de coixí i patronatge, ganxet, taller de cuina, iniciació a l'internet i internet avançat i taller de tall i confecció, entre d'altres. Una de les novetats d'aquest curs és l'activitat de patronatge de puntes de coixí. Per altra banda, per aquest curs també s'organitzaran, juntament amb la Creu Roja, una xerrada gratuïta de reiki, una xerrada informativa sobre primers auxilis a la llar i un curs d'ús de l'ordinador i d'internet. Així mateix, durant el curs s'aniran programant d'altres activitats, xerrades i tallers.

Cal destacar també que, per aquest curs s'ha modificat el sistema de matriculacions per als usuaris i serà trimestral. Les dates de les renovacions i de les noves inscripcions s'aniran notificant al llarg del curs.

Alguns membres dels Amics de la Sardana de Cambrils també van actuar

Comenta aquest article