Esports

La nova zona esportiva de Cambrils Badia s'estrenarà la propera Setmana Santa

Per Cristina Sierra

Mercè Dalmau i Lluís Abella amb els representants de l'empresa Set Cambrils SL, en el moment d'explicar el projecte

Cambrils comptarà, la propera Setmana Santa, amb un nou complex esportiu que es construirà a la Zona Esportiva de Cambrils Badia. La zona ocuparà un total de 11.066,58 metres quadrats de superfície i comptarà amb sis pistes de pàdel. El projecte anirà a càrrec de l'empresa Set Cambrils SL, que va adjudicar-se fa uns mesos el concurs públic convocat per l'Ajuntament de Cambrils. La concessió té una durada de 35 anys i la inversió total del projecte serà de 700.000 euros.

Ahir al matí va tenir lloc la presentació d'aquest projecte a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor d'Esports –Lluís Abella– i els representants de l'empresa Set Cambrils SL. Dalmau va felicitar a l'empresa per la seva "valentia per fer aquesta inversió que segur que serà un gran èxit". L'alcaldessa va destacar que aquest projecte recuperarà un espai històric del municipi i serà un espai que donarà servei als cambrilencs.

Per la seva banda, el regidor va mostrar la seva il·lusió per presentar aquest projecte que complementarà l'oferta esportiva municipal i que donarà més força a Cambrils per aconseguir la destinació de turisme esportiu. "Ens faltava una pista com aquesta". Abella va apuntar que el projecte "pot atreure molta gent" i que servirà per complementar les activitats escolars

Un projecte amb diferents fases que estarà enllestit d'aquí 5 anys

Antoni Cavallé, membre de l'empresa Set Cambrils SL, va explicar que el projecte tindrà diferents fases i estarà enllestit d'aquí 5 anys. Cal recordar que l'Ajuntament de Cambrils va iniciar la primera fase del projecte, l'any 2010, amb la construcció de tres pistes de tennis. A meitats d'aquest mes d'octubre, l'empresa cambrilenca donarà continuïtat a aquest projecte amb la construcció de quatre pistes de pàdel, l'edifici amb els vestidors, una cafeteria, una terrassa, un parc infantil, un pàrquing i l'enjardinament i condicionament de l'entorn. Aquesta fase és la que estarà acabada per la Setmana Santa de l'any vinent.

L'any 2013 es desenvoluparà la segona part del projecte amb la construcció d'una piscina exterior de 72 metres quadrats de superfície i dues pistes més de pàdel, una de les quals tindrà grades per a realitzar competicions oficials. Cavallé va explicar que el projecte estarà enllestit el cinquè any amb la construcció d'una segona planta de 170 metres quadrats, destinada a la pràctica del fitness i una sala de musculació.


Creació d'una escola de tennis i una de pàdel amb la regidoria d'Esports, les escoles i les ampes de Cambrils

Per a potenciar els esports de raqueta que es practicaran a la nova zona esportiva, es crearà una escola de tennis i una de pàdel amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, les escoles i les ampes de Cambrils. Cavallé va manifestar que els preus per la pràctica d'aquests esports seran "raonables" perquè es vol donar l'oportunitat a nens i joves per a que el practiquin. D'altra banda, també es preveu actuar en l'organització d'esdeveniments esportius i campionats.

Comenta aquest article