Informació general

El PSC repassa "Cambrils, un any endarrere" i presenta "una altra manera de fer"

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte del PSC, ahir al vespre al Centre Cultural

L’agrupació local del PSC va organitzar un acte públic, ahir al vespre al Centre Cultural, sota el títol “Cambrils, un any endarrere”. La presentació del mateix va anar a càrrec de la primera secretària de l’agrupació –Anna Peláez– qui va encetar l’acte amb la projecció d’uns vídeos del programa de TV3 “Polònia”, que feien referència a l’herència que han deixat els governs socialistes. En aquest punt, Peláez va comentar que sempre s’ha de sentir la mateixa cançoneta que la situació actual es deu a la gestió socialista i va afirmar que el PSC és un partit que mira al futur.

Robert Benaiges:
"L’oposició global no l’hem treballat i això s’ha acabat!"

Per la seva part, el regidor i portaveu del grup municipal del PSC –Robert Benaiges– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que, “hem donat un any de marge –que és el que sempre hem predicat–, a un govern escollit legítimament en les darreres eleccions municipals i que ha tingut el temps suficient per posar en marxa les seves polítiques i els seus projectes. Aquest temps l’hem donat amb suficiència i han tingut una oposició que ha estat col·laboradora, que només s’ha oposat en els plens i en les comissions informatives, allí on es debat la gestió municipal. Però l’oposició global no l’hem treballat i això s’ha acabat!. S’han pres tots els acords que s’havien de prendre, s’han aprovat els pressupostos, s’han passat les ordenances, s’ha fet la liquidació –de la qual encara tenim una petita responsabilitat–, i a partir d’ara, tot és responsabilitat del govern actual”. Referint el títol de l’acte “Cambrils, un any endarrere”, Benaiges va afirmar que “hem anat un any endarrere, i volem demostrar que hi ha una altra manera de fer”. De fet, durant l’acte d’ahir, des el PSC van fer un repàs de l’estat econòmic de la ciutat, així com de la gestió dels serveis socials, dels equipaments i les infraestructures o els serveis socials, entre d’altres qüestions.

Un missatge "d'esperança i d'alternativa"

El portaveu socialista també va voler llançar un missatge a la població “d’esperança i d’alternativa”. Benaiges va comentar que, “el moment actual és complicat i, actualment hi ha d’altres prioritats des del punt de vista polític que el 25-N s’hauran de resoldre i després s’haurà de marcar una ruta de treball guanyi qui guanyi però, a nivell municipal, nosaltres teníem un pla de mandat, on és el pla de mandat de l’equip de govern? Jo no sé què pensa fer el govern municipal a banda d’una política econòmica absolutament restrictiva, si algú ho sap que m’ho expliqui. No tenim una visualització del model que volen seguir. Per tant, volem que es recuperi l’esperit emprenedor de la ciutat des del punt de vista de l’acció política, recuperant algunes de les coses que nosaltres ens havíem plantejat i ho farem amb una oposició col·laboradora, amb una oposició de la mà estesa, d’alternatives, però també una oposició que plantejarà els temes d’actualitat de Cambrils les nostres propostes. La nostra oposició serà més constant i ho farem des del primer moment amb plantejaments molt més continuats. Si hem de parlar de la neteja o les platges ho farem, si hem de parlar de l’educació reglada i no reglada de la ciutat ho farem, si hem de parlar de la sanitat, de la cultura o de la relació amb les entitats, que són un eix fonamentals a la xarxa social d’aquest municipi i que estan totalment 'despreciades' pel govern municipal–. Tot això ho farem utilitzant els nostres instruments que són el grup municipal, però sobretot el partit i la revista del partit”.

Comenta aquest article