Camp

Vandellòs celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb una quarantena d'actes

Per Redacció



Cartell de la Festa Major de Vandellòs
Ahir al vespre van començar els actes de la Festa Major de Vandellòs, que s'acabarà aquest diumenge. Durant aquests dies de festa s'han programat una quarantena d’actes, organitzats pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) amb la col·laboració de diverses entitats locals i el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i diverses empreses locals.

Entre aquests actes, destaquen l’acte del pregó, que enguany anirà a càrrec de Manel Castellnou, un veí que, en paraules de l’alcalde, Alfons Garcia, “participa activament en la majoria de manifestacions associatives, culturals i festives del poble, impulsat per la seva gran estima cap a Vandellòs”; i altres actes tradicionals, com ara, l’exposició de treballs del Grup de Dones Alamanda; la XII Clotxada Popular, el 24è Correfoc protagonitzat pels Diables de Vandellòs; el correfoc infantil; la plantada de gegants i cercavila, l’homenatge i concert a la Vella Pagesia, les sardanes, etc.

Enguany, a més, el pavelló poliesportiu acollirà la representació de l’obra teatral “Joan Pera, Capri”; i hi haurà tres sessions de ball (a càrrec de les orquestres La Dama, Nueva Alaska i La Kinky Band). El col·lectiu jove tornarà a tenir un punt de trobada a la pista descoberta de les escoles, el “Meeting point”, on podran prendre part en activitats pensades per a ells; i comptaran amb les actuacions de diversos djs, la II Gimcana i discoteca mòbil, entre altres propostes organitzades per l’Associació de Joves de Vandellòs.


Comenta aquest article