Informació general

La Unió de Botiguers signa un conveni amb la Cambra de Comerç per difondre el Club Cambra entre els associats

Per Lluís Rovira i Barenys

Isaac Sanromà i Tomàs Sierra, ahir, a la seu de la UB de Cambrils

La Unió de Botiguers de Cambrils s'ha adherit al Club Cambra, una plataforma creada per la Cambra de Comerç de Reus que té per objectiu oferir un servei d'assessorament a les empreses i a les entitats que en formen part. Aquest servei que ofereix la Cambra de Comerç a través del Club Cambra és gratuït i permetrà a les empreses que s'hi adhereixin gaudir dels serveis de la corporació en l'àmbit de la creació d'empreses, l'assessorament comercial, la formació. A banda, segons explicava el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, "també permet un intercanvi d'experiències entre els associats."
A la pràctica, els associats al Club Cambra tenen accés a una plataforma digital on es poden connectar amb la resta d'associats. Segons Sanromà, "en aquests moments fer territori és força important. A banda, aquesta plataforma també ha de servir perquè les demandes dels diferents col·lectius ens arribin a la Cambra". Per la seva banda, el president de la UB de Cambrils, Tomàs Sierra, va justificar l'adhesió al Club Cambra per la voluntat de l'entitat de "buscar el millor pels socis. A més, a través d'aquesta eina podrem conèixer experiències de col·lectius d'altres municipis". Així doncs, arran del conveni subscrit, la Unió de Botiguers difondrà entre els seus associats els avantatges del Club Cambra i promourà la seva adhesió.
El Club Cambra es va posar en marxa el passat 16 de juny i ja compta amb uns 1.500 empreses i comerços associats. Ahir va ser el torn de la signatura amb la Unió de Botiguers en un acte que va comptar amb la presència dels presidents de les dues entitats, Tomàs Sierra i Isaac Sanromà. El conveni amb la Unió de Botiguers de Cambrils s'afegeix als que ja han rubricat anteriorment la Unió de Botiguers de Reus i el Gremi de la Construcció del Baix Camp i que properament s'ampliarà a d'altres col·lectius empresarials de la demarcació.

Comenta aquest article