Cultura

La Biblioteca organitzarà el cicle Qui vol un conte...de princeses?, a partir d'octubre

Per Redacció

Imatge d'arxiu del primer cicle Qui vol un conte...de dolents?, a càrrec de Rosana Andreu

El proper dimecres 3 d'octubre s'iniciarà el cicle Qui vol un conte...de princeses? a la Biblioteca Municipal. La sessió de contes comptarà amb la presència de l'escriptor Darabuc, que presentarà el seu llibre infantil A partes iguales.

Aquesta és la segona edició del cicle que es va iniciar l’any passat amb els dolents com a protagonistes i que enguany estarà dedicat a les princeses dels contes infantils: princeses dolces, princeses valentes, princeses enamorades de granotes o de prínceps blaus, princeses que es tiren pets...En l’activitat, a càrrec de Rosana Andreu, es treballaran hàbits com l’escolta activa, respectar el torn de paraula i la capacitat d’estar quiet i atent, a més de l’oralitat i la musicalitat de la llengua parlada.

Les trobades seran a les 18 hores i es realitzaran els dies: 3 d’octubre, 7 de novembre, 5 de desembre de 2012, 8 de gener, 6 de febrer, 6 de març, 2 d’abril (sessió especial en dimarts per a commemorar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil) i 8 de maig de 2013.

Comenta aquest article