El ciclista Alejandro Sánchez queda subcampió de Catalunya de fons i tercer millor velocista català de la seva categoria

El cambrilenc va quedar subcampió de Catalunya de fons

Dos mesos després d’haver passat pel quiròfan, el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va tornar a la competició, el passat diumenge 23 de setembre, i va participar als campionats de Catalunya de pista de velocitat i de fons, disputats a Lleida. Malgrat no estar al 100%, Sánchez, va voler posar-se a prova després de molts dies d’inactivitat. Les proves que es van disputar eren conjuntes entre els dos campionats i la suma de punts donava les classificacions finals. Es van fer diferents proves: sortida aturada de 250 metres, sortida aturada de 500 metres, prova de velocitat, persecució i puntuació. El cambrilenc va aconseguir uns resultats excel·lents sent subcampió de Catalunya de fons i tercer millor velocista de Catalunya en la seva categoria. Cal destacar aquests bons resultats, tenint en compte que Sánchez no arribava en el seu millor estat de forma a aquesta competició.