Societat

La "Collita del 52" prepara la seva festa dels 60 anys

Per Redacció



Cartell de la festa dels 60 anys
El proper 7 d’octubre un grup de cambrilencs i cambrilenques residents a Cambrils han programat la celebració col·lectiva del seu aniversari. Aquesta vegada són els que van néixer l’any 1952 i que per tant celebren el seu 60è aniversari. Aquest mateix grup anomenat ”Collita del 52” ja fa 10 anys que també va celebrar la mateixa festa, llavors als complir els 50 anys amb una participació de 130 persones entre homenatjats i acompanyants. Enguany es vol assolir també aquesta xifra com a mínim, tot i la recessió econòmica,  L’organització, conscient d’aquesta circumstància ha previst unes despeses adaptades a la situació.

El programa bàsic, tot i que encara no està tancat definitivament, estarà format per la participació voluntària a la Santa Missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí i a continuació la fotografia de grup. Tot seguit es farà un recorregut per alguns carrers del poble amb el trenet turístic que arribarà a l’ajuntament, on l’alcaldessa Mercè Dalmau els dirigirà una salutació. A continuació els participants a la festa es dirigiran al restaurant “El Dorado Playa” per celebrar l’àpat com acte central de la mateixa. Com complement hi haurà ball amb actuació musical, animació, concursos, regals, etc. 

Aprofitant les noves tecnologies s’ha creat el bloc http://collitadel52.wordpress.com/. També s’ha confeccionat una pàgina al Facebook on es podran trobar articles, fotografies antigues de participants a la festa i un reportatge fotogràfic de la festa de fa 10 anys, així com la referència que va fer al seu dia la Revista Cambrils.

Per participar en aquesta celebració només cal trucar a la M. Teresa Freixes (Perruqueria) Tel. 977 362 854 o al Josep M. Panicello panicellojm@gmail.com i inscriure’s. En aquest moment ja es compta amb un centenar de participants. Cada homenatjat pot portar les persones que vulgui.


Comenta aquest article