Esports

El Club Handbol Cambrils es presenta davant de l'afició amb la disputa de l'onzè Memorial Vicens Andreu

Per Berta Ruiz

Equip sènior del CH Cambrils per a la temporada 2012 - 2013

Aquest passat dissabte, al Palau Municipal d’Esports, va tenir lloc l’onzena edició del Memorial Vicens Andreu d’handbol, organitzat pel Club Handbol Cambrils. La jornada matinal va començar amb la disputa d’un triangular entre els dos equips cadets masculins del club cambrilenc i el HC Tarragona. Després de la disputa dels diferents partits, el triomf va ser per a l’equip cadet A del Cambrils. A la tarda va seguir la diada esportiva d’handbol amb un partit que va enfrontar l’equip sènior del CH Cambrils amb el HC Tarragona, que va acabar amb victòria de les tarragonines. A continuació va ser el torn del juvenil masculí del club davant del CH Agramunt que va acabar amb victòria local per 35 a 28.

Presentació del primer equip

Després, es va fer l’acte de presentació de l’equip senior masculí, el primer equip del club. Enguany, l’equip continuarà militant a la Segona Catalana, després que l’any passat es quedés a les portes d’aconseguir l’ascens de categoria. Una de les novetats més importants de la temporada és el retorn, tres anys després, d’Agustín Tortosa a la banqueta de l’equip, prenent el relleu a Matias Tropper. Tortosa va ser l’entrenador que va aconseguir l’ascens de categoria a Segona Catalana de l’equip sènior.
L’equip, que va començar la seva preparació física a principis d’aquest mes de setembre, manté el mateix bloc que l’any passat, ja que és un equip molt competitiu. A banda, també es reforça amb quatre juvenils que pugen al primer equip i també es compta amb el retorn d’un exjugador –Joan Pere Noguero– que ha estat jugant a l’Handbol Mataró. L’objectiu d’aquesta temporada és, novament, l’ascens de categoria, tal com han manifestat des del club. L’equip sènior masculí començarà la lliga, el proper 6 d’octubre a casa.

Retorn d'un equip sènior femení

Una altra de les novetats d’aquesta temporada del Club Handbol Cambrils és el retorn d’un equip sènior femení, set anys després. L’equip s’ha format amb noies que han pujat des de la base, així com d’altres jugadors que havien jugat anys enrere. L’equip militarà enguany a la primera catalana. El club també tindrà un equip juvenil masculí que competirà a la segona catalana; dos equips cadets, i els equips de base, infantils i alevins que jugaran les seves lligues a nivell territorial.

L'equip sènior del CH Cambrils va jugar un amistós contra l'Agramunt

Comenta aquest article