Esports

Derrotes del FC Cambrils i del Cambrils United i victòria del Marina a domicili

Per Redacció

El FC Cambrils va caure derrotat davant el la Cava en el partit disputat ahir diumenge, a l'estadi municipal

Futbol

Segona Territorial

FC Cambrils 0 - La Cava 2

El FC Cambrils va tornar a ensopegar a casa després del gran resultat obtingut la setmana anterior al camp del Catllar. Aquest cop, però, el la Cava es va trobar força còmode al camp del Cambrils mentre que els locals, amb un jugador més durant tota la segona part, es van veure incapaços de portar el perill a l'àrea visitant. Els caveros es van avançar al minut 21 de la primera part i en el darrer minut d'aquest període es van quedar amb un jugador menys per expulsió del porter que en una jugada va tocar la pilota amb les mans fora de l'àrea. La segona part del partit, amb superioritat numèrica pel Cambrils es presentava propícia per remuntar el resultat. La sensació de remuntada, però, només va durar cinc minuts i es va concretar en un parell d'ocasions no massa clares. A partir d'aquest moment, la Cava es va fer amb les regnes del partit i s'hi va trobar força còmode. Els caveros van aconseguir el segon gol del partit al transformar un penal, al minut 70.
Com a detalls anecdòtics del partit cal destacar, per una banda, la tripleta arbitral que estava formada per tres dones i, per altra banda, la presència de vuit nens dels equips base que ahir van fer d'aplegapilotes repartits per tots els costats del camp.
El proper cap de setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Salou.

Tercera Catalana

Vila-seca 4 - Cambrils United 0

El Cambrils United va deixar escapar els tres punts davant un Vila-seca que va dominar el partit des del minut 1 de la primera part. El primer gol dels locals va arribar al minut 12 i només 8 minuts més tard van aconseguir el 2-0. Els dos primers gols del Vila-seca van provocar un cert desconcert entre els jugadors del Cambrils United, que no acabaven de trobar-se amb el gol.

La segona part va començar amb un Cambrils United que intentava remuntar el partit però els nervis es van apoderar dels jugadors i van perdonar algunes jugades que podien haver acabat en gol. Al minut 5, el Vila-seca va marcar el tercer gol i, al minut 30, van aconseguir el quart i definitiu gol, deixant sense opcions als cambrilencs.

El proper partit del Cambrils United serà a casa davant Les Borges del Camp.

La Pastoreta 1 - Marina 3

El Marina va aconseguir la primera victòria de la temporada davant la Pastoreta, en un partit que va començar amb domini local a la primera part. La Pastoreta va aconseguir el seu únic gol al minut 16 en una jugada desafortunada. Durant la resta de partit, el Marina va  intentar crear diferents ocasions de gol però no va tenir sort. A la segona part, el Marina va sortir amb l'objectiu de remuntar i dominar el partit, un objectiu que van aconseguir gràcies als gols de Piti(14') amb un xut des de fora l'àrea, Carmelo Carmona (42') gràcies a una centrada de Piti i Juncosa, aquest últim durant el temps de descompte i fruit d'una jugada de contraatac.

La propera setmana el Marina jugarà a casa davant el Vila-seca.

Bàsquet

BC Sant Joan Despí  75 – CB Cambrils 83


Victòria a domicili de l’equip sènior A del CB Cambrils davant del Sant Joan Despí per 75 a 83, en el segon partit de lliga de la temporada. Els cambrilencs van anar de menys a més i finalment van acabar imposant-se per vuit punts de diferència.
El partit però no va començar gaire bé pels interessos del Cambrils, ja que els locals van aconseguir un important avantatge a base de triples. Tot i tenir el marcador en contra, els cambrilencs van reaccionar i van retallar distàncies al final del primer quart. En el segon període, el Sant Joan Despí va tornar a prémer l’accelerador inicialment, però una reacció de l’equip cambrilenc va fer capgirar el marcador i marxar al descans amb un ajustat 38 a 37. En la represa, un Cambrils molt més encertat en atac va dominar els parcials i va aconseguir una petita renda de quatre punts, al final del període. Al darrer quart, els locals van tornar a capgirar el marcador, però els cambrilencs es van posar les piles i gràcies a un parcial favorable de 1 a 11 van assolir un còmode avantatge. En els darrers instants, els locals van retallar distàncies, però el Cambrils va saber mantenir el marcador al seu favor fins al final del partit.

Hoquei

Reus Deportiu 2 – Cambrils C.H. 3

Segon partit disputat a la pista del Reus Deportiu. Partit molt intens i igualat, on les anades i vingudes van ser constants. Quan faltaven tretze minuts per finalitzar la primera part, una jugada del Cambrils protagonitzada pel jugador Marcos Serrano, va acabar fent pujar el marcador 0-1. Pocs segons després una targeta blava al jugador del Cambrils, Robert Mena, va fer que el Reus empatés el partit.Un contraatac del Reus al minut divuit va acabar en gol fent pujar així el 2-1 A falta de trenta-sis segons per acabar la primera part, un xut de Ricard va fer que el porter del Reus no pogués parar-lo i va acabar entrant la pilota.

La segona part va començar amb una targeta blava al jugador del Reus Deportiu, que va fer que Oriol Valera xutés la falta i marqués el 2-3 a favor del Cambrils. A falta de nou minuts fer per finalitzar el partit, l’acumulació de faltes del Reus Deportiu va fer que el Cambrils tingués l’oportunitat de marcar un gol però el porter contrari la va parar.A poc menys de 7 minuts del final, l’acumulació de faltes del Cambrils va donar l’oportunitat al Reus per empatar el partit. La gran actuació del porter Joan Tasies va fer que el resultat final fos 2-3 a favor del Cambrils.
El proper dissabte 29 de setembre el Cambrils rebrà a casa al Vila-seca.


Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

Sant Sadurní 7 - CFS Laguna Cambrils 6



Els pals i la falta de punteria de cara a porteria van condemnar el Laguna a patir la primera derrota de la temporada. El Laguna va dominar la primera part, va disposar d’un total de tretze ocasions i va llançar la pilota al pal fins sis ocasions. Els locals van tenir sis ocasions de gol i van marxar al descans amb un marcador de 3 a 1. El gol dels cambrilencs va ser obra de Quique.
En la segona part, el Laguna va sortir amb ganes de remuntar el partit el més aviat possible, però els nervis i les precipitacions van donar lloc a moltes pèrdues de pilota, que el Sant Sadurní va aprofitar per posar un clar 5 a 1 en el marcador. A partir d’aleshores, el Laguna va despertar i tirant d’orgull va remuntar fins a un 5 a 4, amb gols de Quique i dos d’Albert. Quan semblava que el Laguna es feia amb el domini del partit es va posar a jugar amb el porter-jugador, amb tan mala sort que en dues pèrdues de la pilota, el Sant Sadurní va marcar posant el 7 a 4. Tot i això, el Laguna no es va rendir i en dues jugades ben elaborades va acostar-se novament en el marcador 7 a 6, a falta de tretze segons, gràcies a gols d’Inaga i d’Albert. Aquest marcador ja no es va moure. 
El proper dissabte el Laguna jugarà a casa davant el Salou FS.

Preferent Catalana

El Mediterrani va derrotar àmpliament al Vandellòs en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CFS Mediterrani G.Sirvent 6 - CFS Vandellòs 0


El Mediterrani Gelat Sirvent va iniciar la temporada amb una victòria contundent a casa davant el Vandellòs per un resultat de 6 a 0, en un partit on només la bona actuació del porter visitant i la falta de punteria en ocasions, van evitar un resultat molt més inflat.
 
L'inici, com era de preveure, va tenir com a protagonista a un Mediterrani que anava a per totes i a refer-se de la derrota del partit de presentació. Mitjançant una forta pressió al rival, el Mediterrani recuperava ràpidament la possessió de la pilota i el permetia jugar amb comoditat. D'aquesta manera, després de ser clar dominador i disposar de diverses ocasions en les quals la bona actuació del porter visitant i la mala sort havien impedit foradar la porteria visitant,el conjunt cambrilenc va trobar la seva recompensa gràcies a un fort xut ras d'Hector que va sorprendre el porter visitant. Un minut després i en ple desconcert de l'equip visitant, Marce aprofitava una jugada d'estratègia per fer pujar el 2 a 0 al marcador. Amb el 2 a 0 el Mediterrani va continuar robant la pilota ràpidament i creant perill, sense fixar-se en el marcador.Per la seva banda, el Vandellòs de tant en tant era capaç d'intimidar la porteria del Mediterrani. Passat el minut 13 de partit, David va marcar el 3 a 0, deixant el partit molt ben encarrilat pels interessos locals. Amb aquest resultat es va arribar al descans.
  
A la represa, una gran jugada del Mediterrani culminada per Fran va tallar la tímida reacció del Vandellòs. La resta de la segona part va ser un continu d'ocasions locals per augmentar la diferència en el marcador, a part va permetre a l'entrenador donar minuts a tots els jugadors. A les acaballes del partit i ja amb un Vandellòs molt enfonsat, dues jugades trenades pel Mediterrani van acabar amb el 5 a 0 fet per David i el 6 a 0 transformat per Héctor després d'una gran assistència del seu germà Alexis.

Amb aquest resultat es va arribar a la fi d'un partit on pràcticament només va existir un equip i que sobretot va tornar a mostrar la imatge dels dos primers partits del Mediterrani, on es va poder observar una gran ambició de victòria per part dels jugadors cambrilencs.

Comenta aquest article