Societat

Una setantena de persones participen a la III Trobada Country, al parc del Pinaret

Per Cristina Sierra

Un moment de les classes de country impartides per Anna Parellada, ahir al matí

Prop d'una setantena de persones van participar, ahir, a la III Trobada Country, al parc del Pinaret. Com cada any, l'acte va estar organitzar per l'associació de ball country "No potser No potser" de Cambrils i, per aquesta tercera edició, van comptar amb la participació dels grups de country de Lleida, Vimbodí, Sarral, Les Borges Blanques, Vilanova de Bellpuig, Benavent i Seròs.

Els actes van començar al matí amb els assajos dels grups i les classes de ball country a càrrec de Joan Juncosa i Anna Parellada. Al migdia, tots els grups van anar a dinar al Gran Buffet de Cambrils i a les 5 de la tarda, van tornar al parc per a preparar l'exhibició, que va consistir en una ballada individual de cada grup participant i una ballada final conjunta, animant a tots els assistents a participar-hi. La trobada va acabar cap a les 8 del vespre.

Josep Maria Esteve, membre de l'associació "No potser No potser" ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que la trobada va comptar amb menys participació que els altres anys degut a que s'havia hagut de retardar 15 dies. Tot i aquest imprevist, des de l'associació s'han mostrat satisfets per com va anar la trobada.

D'altra banda, Esteve ha apuntat que les classes que fa el grup començaran la setmana vinent a la carpa que hi ha instal·lada al costat del camp de futbol, a les 21 hores. Cal apuntar que, fins ara, l'associació feia les classes al Centre Cultural i Ocupacional i per aquest curs s'han vist obligats a marxar a la carpa, tot i que han apuntat que aquesta mesura és temporal i esperen canviar d'ubicació durant els propers mesos. Des de l'associació conviden a les persones que estiguin interessades a participar a les classes i conèixer el món del country.

Les colles van ballar durant tot el dia al parc del Pinaret

Comenta aquest article