Informació general

Els Mossos detenen un home per conducció temerària i per transportar 670 quilos d'haixix a Cambrils

Per Redacció

Material decomissat pels Mossos durant el control policial realitzat a Cambrils, el passat 19 de setembre

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 19 de setembre, un home de nacionalitat marroquina, de 24 anys i veí de Mollet del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, un delicte contra la seguretat del trànsit i conduir sense carnet, un delicte contra els agents de l’autoritat, un delicte de robatori de vehicle i un delicte de falsificació documental. Els fets van passar durant un control policial de prevenció de robatoris a la cruïlla de la N-340 amb la T-312 al seu pas per Cambrils.

Els agents van donar indicacions perquè s’aturés la furgoneta i així poder comprovar la documentació. El conductor va fer cas omís als policies i va accelerar de forma brusca posant en perill la vida dels agents. A partir d’aquest moment la patrulla va iniciar un seguiment a la furgoneta per l’ A-7 sentit Barcelona. La furgoneta circulava de manera temerària realitzant avançaments en línia contínua i posant en risc els vehicles que circulaven en sentit contrari.

La furgoneta va alentir la seva velocitat a l’altura del quilòmetre 1.148 de l’A-7, moment en què el conductor va aprofitar per saltar del vehicle en marxa i iniciar la fugida camp a través. Finalment els agents van aconseguir detenir el conductor a escassos 200 metres d'on havia abandonat la furgoneta. Els mossos van realitzar les pertinents comprovacions a l’interior del vehicle i van localitzar 19 fardells d’haixix amb un pes aproximat de 670 kg. Posteriorment van comprovar que el detingut no disposava de permís de conduir i que la furgoneta, amb les plaques de matrícula falsificades, constava com a sostreta des de l’any 2010. El detingut va passar el 21 de setembre a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció número 3 en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar ingrés a presó.

Comenta aquest article