Esports

Els vogadors de Cambrils s'enduen vuit medalles al campionat de Catalunya de llagut

Per Redacció

La tripulació cadet femení va aconseguir l'or a Roses

El passat cap de setmana, es va celebrar el XVIIIè Campionat de Catalunya de Llagut a Roses (Alt Empordà), on els Vent d’Estrop es van presentar a les deu categories possibles. En aquest campionat, celebrat en dues jornades –a diferència de la Lliga–, per accedir a les finals calia superar les rondes prèvies d’eliminatòries, repesques, semifinals i final, en funció del nombre d’equips inscrits a cada categoria. En canvi, a la Lliga, es fa una prova cronometrada que serveix per determinar les finals.
Els Vogadors van aconseguir uns molt bons resultats en aquest campionat, enduent-se una medalla d’or, sis de plata i una bronze en les deu categories en què participava

Es repeteixen els resultats de la Lliga a les categories dels adults

En categoria absoluta masculí, els Vogadors es van presentar amb dues tripulacions. Cambrils A va arribar a la final després d’haver guanyat les regates de les eliminatòries i de semifinals, i un cop a la final, va aconseguir la 2a posició entrant per darrere de Rem Badalona i superant a CN Flix i AE Xino-Xano Deltebre.
Per la seva part, Cambrils B, va entrar a les semifinals després d’haver superat les repesques de dissabte però no es va poder classificar per a la final A. Un cop a la final B, va endur-se una meritòria 6a plaça superant in extremis a CNatació Badalona i a CR Xon’s Empuriabrava.
En la categoria femenina, les cambrilenques van superar sense problemes tant l’eliminatòria com la semifinal, i un cop a la final van aconseguir la 2a posició final per darrere de CR Xon’s Empuriabrava, entrant per davant de CR Santa Cristina i CN Bètulo.
En la categoria de veterans, la tripulació masculina es va classificar directament dissabte per a la final A en la que van aconseguir la 2a posició per darrere de CNatació Badalona i per davant de CR Arenys i AVBM Torredembarra.
En la categoria femenina, les vogadores cambrilenques també van classificar-se directament per a la final A després d’imposar-se a la seva eliminatòria, i finalment van entrar en 3a posició final sent superades per AVBM Torredembarra i CNatació Badalona.

Or de les cadets femení

En les categories inferiors, destaca el resultat assolit per la tripulació cadet femení, que va aconseguir guanyar l’or després d’haver guanyat a la final a Rem Badalona, CN Flix i CR Xon’s Empuriabrava.
Pel que fa al cadet masculí, meritòria quarta plaça aconseguida pels xiquets, després d’haver superat la repesca de dissabte. A la final van ser superats per Rem Badalona, CR Santa Cristina i CN Flix.
A la categoria juvenil, masculí i femení van aconseguir la 2a posició. La tripulació masculina va ser superada a la final per Rem Badalona i després d’haver-se imposat a l’eliminatòria de dissabte. Per la seva part, les noies tampoc no van poder guanyar la final, sent superades per CR Santa Cristina.
Finalment, els més petits del club, la categoria infantil, van assolir una meritòria 2a plaça final, després d’una disputada final en la que van superar a CN Móra d’Ebre i CR Xon’s Empuriabrava, sent només superats per CN Flix.

Un cop finalitzat aquest campionat es dóna per acabada la temporada 2012 de competició i des del club es considera que els resultats de la temporada han estat excel·lents, en la que la majoria de categories han estat disputant el títol en totes les competicions en les que han participat.

L'equip absolut femení va quedar en segona posició

L'equip veterà masculí va aconseguir la segona posició

Comenta aquest article