Informació general

Els Mossos detenen un home que circulava a més de 230 km/h i amb 300 kg d’haixix al cotxe, a l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

La detenció del pressumpte autor del delicte de tràfic de drogues va acabar amb un xoc impactant entre el cotxe dels Mossos i el del detingut

El passat 15 de setembre, a Tarragona, els Mossos d'Esquadra van detenir Ahmed S.S –de nacionalitat espanyola–, de 40 anys i veí d’Hospitalet del Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, un delicte contra la seguretat del trànsit, un delicte contra els agents de l’autoritat i un delicte de danys.  
 
Els fets van succeir quan els agents de seguretat ciutadana de Tarragona van rebre avís d’una patrulla de trànsit que informava que en un control ordinari a l’autopista, a l’alçada de l’Hospitalet de l’Infant, un turisme havia fet cas omís a les indicacions dels agents i en conseqüència aquest es donava a la fugida a gran velocitat, sentit Barcelona. Les dotacions policials de trànsit i seguretat ciutadana van coordinar un dispositiu policial per tal de localitzar el vehicle que circulava a més de 230 km/h i de forma temerària. Els agents van tallar la circulació de l’autopista a l’altura del quilòmetre 247, deixant el tercer carril lliure per alentir la velocitat dels vehicles i així poder aturar-lo. Els policies van observar el turisme i en donar les corresponents indicacions perquè s’aturés el conductor va accelerar la velocitat posant en perill la vida dels policies i posteriorment va impactar contra el vehicle policial i la mitjana de l’autopista. El conductor va sortir corrents del vehicle i va iniciar una fugida pel bosc on va acabar detingut als pocs minuts pels Mossos. Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar deu fardells d’haixix amb un pes aproximat de 300 quilos.

El passat 16 de setembre, el detingut va passar a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció número 3 en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar l’ingrés a presó.

Comenta aquest article