Edgar Curto queda cinquè en la penúltima prova de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera

Edgar Curto en un moment de la prova a Blanes, aquest passat diumenge

El passat diumenge 16 de setembre, a Blanes, es va disputar la penúltima prova de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana. El ciclista cambrilenc Edgar Curto va prendre part en la cursa, on també hi van participar corredors francesos. La competició va fer-se en un circuit molt dur, al qual s'havien de donar 15 voltes, amb tres esprints puntuables cada 5 voltes. A l'inici de la prova va formar-se un grup destacat, entre els quals s'hi trobava el cambrilenc. Tot el recorregut va estar marcat pels constants intents d'escapada per part de diferents corredors. Curto va poder respondre als diferents atacs, però va acusar l'esforç i només va aconseguir puntuar en el segon esprint. Finalment, el ciclista cambrilenc va classificar-se en la cinquena posició. La propera i última cursa es va disputar el 29 de setembre a Vilanova i la Geltrú.