Cultura

Els artistes ja poden sol·licitar l’ús de les sales d’exposicions del Centre Cultural

Per Redacció

Imatge de la sala Àmbits, al Centre Cultural

Ja s'han aprovat les bases per sol·licitar l'ús de les sales d'exposicions Àmbits i l'Espai El Pati, ubicades al Centre Cultural, amb l’objectiu de donar a conèixer i apropar la creació artística en qualsevol de les seves vessants a Cambrils. Per assolir aquesta funció, les sales romandran obertes de forma gratuïta per als artistes expositors durant tot l'any 2013.

Com a novetat d’enguany, un cop s’hagi fet la selecció, hi haurà la signatura d’un contracte entre l’artista i l’Ajuntament, per tal de regular la relació entre ambdues parts i garantir els seus drets i deures, tal i com indica el Codi de Bones Pràctiques Professionals a les Arts Visuals. A més, en les exposicions d’obres de creació artística, l’expositor farà donació voluntària d’una obra a l'Ajuntament i no de manera obligatòria com es feia fins ara. Aquesta obra passarà a enriquir el patrimoni artístic del consistori i serà catalogada i inventariada.

Presentació de sol·licituds fins el dia 15 d'octubre

Les sol·licituds es poden fer arribar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament fins el dia 15 d'octubre, en horari de dilluns a dimecres de les 8:30 a les 15 hores, els dijous de les 8:30 a les 18 hores i els divendres de les 8:30 a les 14 hores. La documentació que s’ha de presentar és la instància, segons el model que s’adjunta a les bases; el currículum de l’artista amb fotografia; un mínim de 6 fotografies de l’obra més recent, en les quals s’hauran d’indicar les dimensions i la tècnica de l’obra; i el títol de l’exposició que ens presenten i tipus d’obres que s’exposaran. Aquest material, excepte la instància, s’haurà de presentar en format CD/DVD o llapis de memòria USB.

Tota la informació es pot trobar a la web municipal (www.cambrils.cat, apartat Exposicions Sales d’Art Municipals), al Facebook/Cambrils Cultura i als equipaments municipals.

Comenta aquest article