Pere Ferrando es penja la medalla d'argent al campionat de Catalunya de pentatló màster

Pere Ferrando va quedar segon al campionat de Catalunya de pentatló en la categoria màster

El passat dissabte 15 de setembre, es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cornellà el campionat de Catalunya de pentatló en la categoria màster. De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l'atleta Pere Ferrando, que va quedar en la 2a posició, assolint la medalla d’argent a la seva categoria

Les proves que es disputen en la disciplina del pentatló són el salt de llargada, el llançament de javelina, els 200 metres llisos, el llançament de disc i els 1.500 metres llisos. En el transcurs de la competició, Pere Ferrando va batre els rècords de Cambrils a les quatre primeres proves amb les següents marques : 4,18 metres – 30,08 metres – 30”98 – 29,43 metres. Al final va acabar batent, també, el rècord de Cambrils de la combinada amb una puntuació de 2.170 punts.