Esports

El CFS Laguna afronta una nova temporada a la Tercera Divisió Nacional amb l'objectiu de quedar als llocs capdavanters

Per Lluís Rovira i Barenys

Equip del CFS Laguna Cambrils per aquesta temporada

El CFS Laguna Cambrils encara aquesta temporada 2012-2013 amb l'objectiu de fer un bon paper i millorar el setè lloc obtingut la temporada passada. Tot i això, segons va explicar el president i entrenador del club, José Laguna, a Revista Cambrils Diari Digital l'ascens de categoria no entra en els seus plans per una qüestió merament econòmica. Tot i això afirma que "hi ha equip per quedar a la part de dalt de la  classificació".
L'equip cambrilenc continuarà una temporada més a la Tercera Divisió Nacional i ho farà amb un equip que conserva el bloc de l'any passat però amb uns certs retocs. Les baixes respecta a la temporada passada són els jugadors Àlex Milla, Francisco Santiago, Juan Martorell i David Giralte. També és baixa l'entrenador, Quim Manresa, a qui substitueix el propi José Laguna. En el capítol d'altes s'ha incorporat a Sergio Donoso, provinent del Morell; David Iñaga, procedent de l'Altafulla; Enrique Espinosa, provinent de l'Hospitalet de futbol i Siscu Parreu, procedent del Mont-roig. la resta de la plantilla la completen Miguel Molina, Iñaqui Rodríguez, David Moroño, Xavi Puell, José Luis Butler, Cristian Castellnou, Albert Chafer i Patrick González.

Campions de la Supercopa

Aquest passat dimarts 11 de setembre el CFS Laguna guanyava el primer trofeu de la Supercopa de Tarragona al imposar-se en la final a l'Altafulla per dos gols a 1. El torneig, que es va jugar a Altafulla, va aplegar sis equips, tres de la Tercera Divisió Nacional i tres de la Primera Territorial, que es van repartir en dos grups. Els guanyadors de cada grup van disputar la final.
El primer partit de pretemporada del CFS Laguna va ser contra el Sícoris el passat 25 d'agost i l'equip local va perdre pel resultat de 2 a 3. El passat 1 de setembre, el Laguna guanyava el seu segon partit davant el Castell Peníscola - Vinaròs, per 3 a 1.
Aquest passat dissabte, el CFS Laguna va fer la presentació del seu equip davant l'afició i, posteriorment, va disputar un amistós davant el FS l'Aldea al que va derrotar per 9 gols a 5. L'endemà, diumenge 16 de setembre, el Laguna va jugar un altre amistós contra el Palau Solità-Plegamans, equip també de Tercera Nacional que juga a l'altra grup. El resultat va ser de 3 a 0 a favor dels cambrilencs.
El primer partit de lliga serà aquest proper dissabte 22 de setembre a la pista del Sant Sadurní FS.


Un moment del partit que van disputar el Laguna i l'Aldea, després de la presentació de l'equip cambrilenc

Comenta aquest article